Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance kwaliteitsadviseur burgerzaken (zzp)

Geplaatst 22 jun. 2022
Project ID: YIS 9116732
Plaats
Almere, Flevoland
Uren
36 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 5 aug. 2022
Einde: 28 feb. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 5 aug. 2022 09:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: eind februari

Aantal uren week: 24-36

 

Benodigde devices worden niet verstrekt door de opdrachtgever.

 

 

Inwoners van Almere weten waar ze terecht kunnen voor een nieuw paspoort, het doorgeven van een geboorte of de uitgifte van een rijbewijs. 

De afdeling Burgerzaken bij de gemeente Almere houdt via de BRP en de burgerlijke stand bij wie er in onze gemeente wonen en wat ze doen. Deze dienstverlening wordt steeds toegankelijker dankzij innovaties, waardoor mensen verschillende zaken zelf online laten regelen. 

En met meer dan 100 nationaliteiten zijn er ook vele vraagstukken die eisen stellen aan de kwaliteit van de BRP en de manier waarop de medewerkers hun werk uitvoeren. Meer digitaal werken heeft invloed op de manier waarop de kwaliteit bewaakt wordt. En de snelle ontwikkelingen vereisen dat de afdeling zich snel aanpast, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

 

Wat ga je doen

Als kwaliteitsadviseur volg je de ontwikkelingen op de voet en zorgen je dat ze binnen de gemeente worden nageleefd.

Je zult je bezighouden met het uitvoeren van controles op taken die we bij Burgerzaken uitvoeren en die voorkomen in de zelfevaluatie.

 Met deze controles proberen we doorlopend de kwaliteit van de BRP te verbeteren. Je gaat graag in gesprek met collega’s om een zo goed mogelijk beeld te krijgen en stelt duidelijke rapportages op volgens het template dat we daarvoor hebben opgesteld. 

Actiepunten en aanbevelingen uit jouw controles bespreek je na afronding van je controle in een adviesgesprek met de teammanagers van de diverse teams van Burgerzaken. Je bent gefocust op het behalen van resultaten, dus ook de opvolging van de actiepunten die je hebt uitgezet pak je actief op.

 

 

Jij neemt mee:

 

Je bent analytisch sterk, nauwkeurig en nieuwsgierig naar wat er speelt en hoe een dossier en proces in elkaar zit. 

Je beschikt over ruime inhoudelijke kennis van Burgerzaken en BRP. Bij het uitvoeren van controles duik je hier en daar graag wat dieper in op de materie maar verliest jezelf daarbij niet in details. Je bent een teamspeler, maar kunt zelfstandig aan het werk. 

Daarnaast zoeken we iemand die communicatief sterk is en liever op een collega afstapt dan een e-mail stuurt. 

 

Daarnaast heb je:

·       HBO of academisch denkniveau;

·       Een aantal jaren ervaring als kwaliteitsadviseur;

·       Ruime kennis van burgerzakenprocessen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten