Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance klantmanager Inkomen - project energietoeslag (zzp)

Posted Sep 19, 2022
Project ID: YIS 9121037
Location
Oud-Beijerland , Zuid-Holland
Duration
6 maanden
(Sep 27, 2022 - Mar 19, 2023)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
45 - 59 €/hr
Application Deadline: Sep 26, 2022 5:00 PM

- zsm starten

- 32 uur pw

- einddatum opdracht 31-12-22; mogelijk kans op verlenging

- werkdagen/tijden in overleg. Standplaats is Oud-Beijerland. Deels thuiswerken.

- schaal 9. Max tarief €59,-

 

Als klantmanager Inkomen werk je binnen team Inkomen. Dit team bestaat uit klantmanagers, administratieve ondersteuning en uitkeringsadministratie. Binnen dit team maak je onderling afspraken, geef je elkaar feedback, leer je van je fouten en vier je gezamenlijk successen. Er is een nauwe samenwerking met andere gemeentelijke teams en externe partijen. Team Inkomen ondersteunt inwoners zonder werk of met een laag inkomen met als doel om hen in de gelegenheid te stellen om naar vermogen deel te nemen aan de samenleving en de arbeidsmarkt. De klantmanager inkomen is verantwoordelijk voor het beoordelen en toekennen van uitkeringen en het bewaken van de dossiers.

 

Taken & verantwoordelijkheden

Specifiek voor deze uitvraag:

• Je beoordeelt aanvragen energietoeslag van huishoudens in de Hoeksche Waard op rechtmatigheid en handelt deze aanvragen vervolgens af.

 

De inhurend manager is tevreden wanneer de aanvragen tijdig en cf. beleidsregels worden afgehandeld en goed gerapporteerd wordt.

 

Functievereisten:

• Je beschikt over een afgeronde hbo opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld Sociaal Juridische Dienstverlening

• Je hebt ervaring in een vergelijkbare rol als klantmanager Inkomen

• Je hebt kennis van wet- en regelgeving op het gebied van de Participatiewet

• Je bent bekend met het systeem GWS4all/Suite 

 

Qua persoonlijkheid geef je het meest succesvol invulling aan deze functie als je integer, pro actief, communicatief vaardig, klantgericht en spontaan bent. Ook kun je goed communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een dienstverlenende instelling, bent empathisch en flexibel. Je werkt secuur en bent gericht op samenwerking.

Similar projects

+ Search all projects