Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance klantmanager inkomen - opvanglocatie Oekraïense vluchtelingen (ZZP)

Posted Jul 26, 2022
Project ID: YIS000779
Location
Oud-Beijerland , Zuid-Holland
Duration
6 maanden
(Sep 1, 2022 - Mar 1, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
40 - 58 €/hr

Periode 1-9-2022 tot 1-3-2023

36 uur per week

Standplaats is Oud-Beijerland/Strijen. Thuiswerken is beperkt mogelijk en in overleg.

 

Voor gemeente Hoeksche Waard zoeken we een klantmanager inkomen voor de opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen. Het gaat om de tweede opvanglocatie binnen gemeente Hoeksche Waard, die naar verwachting in de tweede of derde week van september geopend wordt in Strijen.

 

Omschrijving

De klantmanager inkomen opvanglocatie Oekraïense vluchtelingen houdt zich bezig met de uitkering van het leefgeld van Oekraïense vluchtelingen. Het takenpakket ziet er als volgt uit:

 1. Borgen dat alle relevante gegevens worden ontvangen. Zowel van gastgezinnen als van de opvanglocatie;
 2. Gastgezinnen informeren over het opvangen van Oekraïners en het opvragen van benodigde gegevens via mail/telefoon;
 3. Opvanglocaties: aanwezigheid in de omgeving van de opvanglocatie of op de opvanglocatie (Strijen) om alle gegevens te verzamelen;
 4. Afstemmen met Rabo bank zodat er gelijk iemand bij is voor het openen van een Nederlandse bankrekening;
 5. Bij het niet kunnen openen van een bankrekening: het zorgen voor debet kaarten en deze persoonlijk uitreiken;
 6. Wekelijks checken van: nieuwe instroom via lijstwerk van BRP; mutaties, zoals verhuizing, vertrek of als iemand werk vindt of het werk beëindigd wordt. Voor de mutaties bij gastgezinnen checken d.m.v. lijstwerk of afstemming met betrokken collega’s;
 7. Mutaties verwerken wat als gevolg kan hebben dat de uitkering stopt of wijzigt;
 8. Zorgdragen dat alle relevante gegevens worden aangeleverd aan de collega’s die zorgen dat de uitkeringen plaatsvinden;
 9. Zorgdragen voor een goed registratiesysteem om managementgegevens te kunnen verstrekken en verantwoording aan het Rijk te kunnen afdragen voor het ontvangen van de rijksbijdrage;
 10. Vanuit rechtmatigheid (nodig voor ontvangen rijksbijdrage) het uitzetten van terugvorderingen als iemand onterecht leefgeld ontving gedurende een x-periode.

 

Functie-eisen

 • Ervaring als klantmanager is gewenst, het helpt als je soortgelijke werkzaamheden eerder hebt uitgevoerd
 • Standplaats is Oud-Beijerland, maar je zal vooral veel op de opvanglocatie in Strijen aanwezig zijn. Thuiswerken is beperkt mogelijk en in overleg (bijvoorbeeld om de administratie te doen), maar we zoeken echt iemand die veel op locatie aanwezig kan zijn.
 • Cijfermatig sterk
 • Goed kunnen werken met Excel
 • Goed overzicht hebben
 • Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk (je schakelt veel met andere partijen)
 • Affiniteit met de doelgroep/werken op een opvanglocatie is een pré. Het is logisch gezien de aard van deze opdracht, maar niet per se noodzakelijk. Op de locatie zijn desnoods mensen aanwezig die hierin kunnen ondersteunen.

Similar projects

+ Search all projects