Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance jurist vergunning & handhaving (zzp)

Posted Sep 1, 2022
Project ID: YIS 9120124
Location
Beek en Donk, Noord-Brabant
Timeline:
3 months
Starts: Oct 3, 2022
Ends: Dec 30, 2022
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 8, 2022 12:00 PM

Startdatum: 3 oktober 2022

Einddatum: 30 december 2022

Aantal uur per week: 36

Functieschaal 11

 

Kandidaten worden rechtstreeks onder de aandacht gebracht bij de inhurend manager. Om deze reden kan de inschrijving eerder worden gesloten.

 

Gemeente Laarbeek.

 

Wat ga je doen als Juridisch Beleidsadviseur? Als Juridisch Beleidsadviseur heb je een spilfunctie binnen het team Toetsing en Handhaving en ben je sparringspartner voor jouw teamgenoten. 

Als het gaat om de uitvoering van de wettelijke handhavingstaken van burgemeester en college, weet jij als geen ander hoe je hen het beste kunt ondersteunen en adviseren op basis van de Algemeen Plaatselijke Verordening en andere bijzondere wetgeving. 

Je bereidt handhavingsbesluiten voor, stemt deze af met de burgemeester en zorgt dat hier uitvoering aan wordt gegeven. Zo nodig vertegenwoordig jij het college bij bezwaar- en beroepsprocedures. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het jaarlijkse handhavingsprogramma en de evaluatie daarvan. Je bewaakt de voortgang van het programma en adviseert daarover. 

Ook neem je deel aan de overleggen van het Peelland Interventie Team en draag je bij aan de voorbereiding en uitvoering van acties in Laarbeek die voortvloeien uit dit overleg.

 

Jij neemt mee: 

  • Je beschikt over een afgeronde juridische opleiding (minimaal HBO); 
  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring in het bestuursrecht en het veiligheidsdomein; 
  • Je hebt kennis van en inzicht in het functioneren van het lokale openbaar bestuur en beschikt over uitstekende adviesvaardigheden; 
  • Je bent bekend met een politiek bestuurlijke omgeving en de dynamiek die dat met zich meebrengt; 
  • Je beschikt over een helicopterview.

Similar projects

+ Search all projects