Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance jurist privaatrecht / omgevingsrecht (zzp)

Geplaatst 28 jun. 2024
Project ID: YIS 9160642
Plaats
Opmeer, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
4 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 nov. 2024
Tarief
80 - 93 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 12 jul. 2024 12:00
  • €93,- (All in);

  • 32 uur p/w;

  • Startdatum z.s.m.;

  • Niveau medior/senior;

  • Opdracht voor 4 tot 6 maanden;

  • Graag motivatie, beschikbaarheid en vakantieplannen opnemen in het CV

  • Thuiswerken 50/50;

  • Aanvullend: belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap etc. kan niet!



De komende 4 tot 6 maanden is er voor de privaat- en omgevingsrechtelijke werkzaamheden bij de gemeente Opmeer voor 4 dagen per week een jurist nodig. Het gaat om kleinere privaatrechtelijke dossiers (grond verhuur / verkoop snipergroen) maar ook om het opstellen van anterieure overeenkomsten en het beantwoorden van privaat- en omgevingsrechtelijke vragen van de collega's.

De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die zowel ervaring heeft op gebied van privaat- en omgevingsrecht. Echter is het ook mogelijk om een kandidaat aan te bieden die één van beide facetten beheerst en 16 uur beschikbaar is. Duidelijk aangeven in de motivatie waar je voor kiest.


Functie-eisen:

Belangrijke eigenschappen zijn communicatief vaardig (zowel naar de collega's als naar de inwoners) een goed inzicht in de recentelijke ontwikkelingen van het privaat- en omgevingsrecht en snel kunnen schakelen. De invulling van de opdracht is nodig ter overbrugging van de huidige functie binnen de gemeente Opmeer.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten