Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance juridisch adviseur (zzp)

Geplaatst 9 nov. 2022
Project ID: YIS 9123386
Plaats
Bladel, Noord-Brabant
Uren
18 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 21 nov. 2022
Einde: 31 mrt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 18 nov. 2022 13:00

Startdatum: zsm 

Einddatum: 31-3-2023

Uren: 18 uur

Functieschaal: 10, tarief passend bij schaal: 10

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

De afdeling Maatschappelijke Dienstverlening is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Bijzondere Bijstand van de Participatiewet, Sociaal Raadsliedenwerk, Schuldhulpverlening, Minimabeleid, Wet Maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Jeugdhulp voor de vijf Kempengemeenten (Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden).

 

In onze afdeling staat het belang van mensen (cliënten, medewerkers en inwoners) en dienstverlening op nummer één. We zetten cliënten in hun kracht en bieden de benodigde ondersteuning en dienstverlening daarbij. Administratieve medewerkers spelen een belangrijke rol in de verwerking van berichten tussen bijvoorbeeld de consulenten, jeugd- en gezinswerkers, aanbieders en huisartsen. We zijn trots op alle resultaten die we daarbij kunnen bereiken in het Sociaal Domein van de Kempen. Wij zijn vanaf 1 juni op zoek naar een nieuwe collega in ons administratief team dat zich bezig houdt met de het verwerken van de digitale administratieve processen/ berichten in het sociaal domein, meer specifiek met de administratie en facturatie van de jeugdhulp en de Wmo.

 

We bieden een dynamische werkomgeving in een fijn team waar ruimte is om met elkaar verder te leren en te bouwen aan een goed functionerende afdeling binnen het Sociaal Domein in de Kempen. Zie jij jezelf werken in een omgeving waarin we samen blijven ontwikkelen? Wij bieden jou graag die uitdaging. Bij ons werk je voor meerdere gemeenten tegelijk!

 

De juridisch adviseur heeft onder meer de volgende taken:

 

1. Behandelt namens de Samenwerking Kempengemeenten bezwaren en beroepen.

2. Toetst de juridische kwaliteit en stelt preventieve maatregelen op.

3. Signaleert en adviseert over juridische risico's en formuleert verbeterpunten.

4. Toetst en evalueert de naleving van kaders, richtlijnen en regelgeving (interne controle).

5. Signaleert juridische risico's en formuleert verbeterpunten.

6. Zorgt voor afstemming op verbeterpunten en draagt zo bij aan een leereffect bij de

vakspecialisten.

7. Adviseert het beleidsteam op het gebied van verordeningen, nadere- en beleidsregels.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten