Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance junior adviseur circulaire economie (zzp)

Posted Sep 16, 2022
Project ID: YIS 9120955
Location
Almere , Flevoland
Duration
6 maanden
(Oct 3, 2022 - Apr 3, 2023)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
55 - 70 €/hr
Application Deadline: Sep 22, 2022 12:00 PM
  • Tijdelijke opdracht voor 24-32 uur per week
  • Domein:EOG (economische ontwikkeling en grondzaken
  • startdatum: 03-10-2022
  • einddatum: 03-04-2023
  • 3-5 jaar werkervaring
  • functieschaal: 9
  • reden ontstaan tijdelijke opdracht: PRICE groeit razend snel! We zoeken mensen die hands-on mee kunnen draaien in deze groeiende organisatie.

 

Praktijk- en Innovatiecentrum Circulaire Economie (PRICE) is hard aan het groeien naar hét circulaire actielab van de provincie Flevoland. We brengen partijen samen en denken mee over uitdagingen en kansen die voor ons liggen. Het draait hierbij niet alleen om kennis deling en netwerkmogelijkheden maar ook om het in beweging zetten van individuen en organisaties. PRICE doet niet zomaar iets, we passen kennis van onderzoekers toe in de praktijk en brengen innovatieve oplossingen daar waar deze hard nodig zijn. Van de tekentafel tot aan het prototype: samen gaan we op zoek naar antwoorden. In wisselende teams wordt er gewerkt aan circulaire projecten: challenges. Regie en eigenaarschap liggen hierbij telkens bij een andere partij. Meer weten? Kijk op www.price-ce.nl 

 

We werken met een team van 2 vaste krachten: programma manager en challenge manager. Rondom het PRICE team werken we met een heleboel gemotiveerde bedrijven, ondernemers, zzp’ers, ambtenaren, docenten en studenten. Samen staan zij aan de lat om PRICE te laten doorgroeien tot een bruisende plek in Flevoland. Bouw je mee?! 

  

Wat ga je doen 

Jouw 4 belangrijkste taken zijn:  

·       Jij ondersteunt het PRICE team in het reilen en zeilen van de dagelijkse werkzaamheden. Jij zorgt voor een goede correspondentie met onze partners, borgt afspraken en notulen, de afhandeling van offertes en facturen etc.  

·       Locatiemanager van onze hub. Jij bent verantwoordelijk voor alle praktische zaken van onze PRICE hub. Denk aan het zorgen voor een fijne inrichting met alle faciliteiten die een werkplek nodig heeft, maar ook borgen dat er tijdens events op onze HUB onze deelnemers niks te kort komen. Dit doen we natuurlijk samen als team, maar jij in de lead! 

·       Het verder brengen van de challenges doen we o.a. door een goede communicatie en programmering. Met jouw creatieve blik ondersteun jij het communicatie -en programmering team in het uitdenken van communicatieplannen, het voorbereiden van events, het organiseren van bijeenkomsten etc.  

·       Strategische ondersteuning: met jouw visie op duurzaamheid en jouw rol in het team ben jij de juiste persoon om onze jaarplannen, het meerjarenprogramma de begrotingen en de tussen-en voortgangsrapportages goed voor te bereiden en deze in samenwerking met het team af te ronden.  

  

 

Wie ben jij 

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je hebt een passie voor de circulaire economie en duurzaamheid, en wilt je hier verder in ontwikkelen. Je combineert denken en doen: van brainstormen over de richting voor een challenge tot aan het organiseren van een event: op jou kunnen we rekenen. Je bent gericht op samenwerking zowel binnen als buiten de organisatie. Je bent analytisch sterk en je kijkt vanuit een integrale blik. Je kan structuur en overzicht aanbrengen, je bent zorgvuldig en deskundig. Jij hebt ook eigen ideeën en neemt graag zelf het initiatief, en je wilt je graag verdiepen in nieuwe onderwerpen. Je houdt van schrijven, kan goed overzicht en structuur houden en kunt je mening goed verwoorden. Uiteraard ben je resultaatgericht en voel je je verantwoordelijk voor de output van je werk.
  • communicatief sterk, een ‘go-getter’: iemand die graag dingen mogelijk maakt, in staat om onafhankelijk dingen op te pakken, passie voor duurzaamheid/CE is een pré.
  • organisatie talent.

Similar projects

+ Search all projects