Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance jobcoach (zzp)

Geplaatst 24 mei 2023
Project ID: YIS 9134114
Plaats
Rotterdam, Hybride
Uren
1 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 31 mei 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
60 - 72 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 29 mei 2023 12:00

Duur: 1 juli t/m 31-12-2023

+/-1 uur per week

Tarief: Max 72 Euro

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


  • De jobcoach moet een goede klik hebben met de medewerker, waarbij de jobcoach eerst een vertrouwensband op moet bouwen met de medewerker.

  • De jobcoach moet en in staat zijn om op een juiste wijze om te gaan met conflicthantering. De jobcoach moet een geduldige, begripvolle en motiverende aansturing te geven. Het is van belang dat de medewerker leert om zijn energie te doseren en zijn grenzen te bewaken mbt zijn belastbaarheid.

  • De coaching moet worden gegeven op twee locaties in Rotterdam.


Er moet rekening gehouden worden met een mogelijke overgang naar een andere werkgever of werkplek. Een goede begeleiding hierin is van groot belang om ervoor te zorgen dat de medewerker in het arbeidsproces gehouden kan worden.

Standplaats is twee plaatsen in Rotterdam.

Bekendheid met het leger des heils is wenselijk.  

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten