Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance integratie tester (zzp)

Geplaatst 25 nov. 2022
Project ID: YIS 9124438
Plaats
Apeldoorn, Gelderland
Uren
36 uur/week
Periode
Start: 1 jan. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 1 dec. 2022 12:00

Belastingdienst B/cao

Startdatum inzet : 1 januari 2023

Tijdelijke functie, met optie op vast

Uren per week tussen 32 - 36 uur !!

Standplaats : ApeldoornBinnen de afdeling M&M Messaging - Ontvangen & Mededelen (O&M) wordt gezocht naar een ervaren tester. De werkzaamheden vinden plaats in een dynamische omgeving op het snijvlak van functionaliteit en techniek te werken. De werkzaamheden zijn gericht op meerdere applicaties, het betreft zowel nieuwbouw als doorontwikkeling van bestaande applicaties. De opdrachten bestaan uit een mix van realiseren business functionaliteit, optimalisaties wat betreft onderhoudbaarheid, performance en (technische) continuïteit.

We zijn op zoek naar een ervaren senior Tester die zelfstandig een klus kan klaren, en plezier heeft in teamwork! De Agile /SCRUM werkwijze straal je uit en weet je ook op een positieve manier over te brengen op je collega’s. De testen zijn geautomatiseerd via Robot Framework, onderhoud en verder uitbouwen van de geautomatiseerde testen hoort bij je taken.

We zoeken een enthousiaste tester die pragmatisch is en een hands-on mentaliteit heeft. Je hebt ruime ervaring met het testen van applicaties in combinatie met Robot Framework. Het is een grote pré als je ervaring hebt met integratie-testen

Achtergrond Opdracht

De afdeling Ontvangen en Mededelen (O&M) omvat alle applicaties die binnenkomende en uitgaande informatiestromen (papier én digitaal) van de Belastingdienst verwerken en/of routeren. Populair gezegd is O&M de digitale postkamer van de bedrijfsprocessen bestaande uit Aangifte, Aanslag,

Inning, Gegevens, Douane en Toeslagen. Ten behoeve van de vele informatiestromen is er sprake van informatie-uitwisseling tussen diverse O&M applicaties onderling, maar natuurlijk ook daarbuiten. Op dit moment lopen er een aantal grote vernieuwingstrajecten die projectmatig worden opgepakt. Eén van de projecten betreft het vernieuwen van het applicatielandschap onder de scanservices van de Belastingdienst.


Functie-eisen:

  • HBO werk- en denkniveau

  • Ervaring met projecten in een Agile omgeving

  • Kennis en ervaring met Agile/SCRUM

  • Aantoonbare ervaring met testen

Functiewensen

  • Teamspeler die het leuk vindt kennis te delen, maar ook te vegroten. Vooral in contact zijn met de collega's.

  • Kandidaat moet bereid zijn om minimaal 1 dag per weerk op locatie in Apeldoorn te werken.

  • Ervaring met Agile SAFE, Scrum, DevOps, MQ, Testtooling

Dutch speaking candidates only! 

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten