Gemeenteprojecten

Freelance inkoper

Geplaatst 16 sep. 2021
Project ID: YIS 9101410
Plaats
Oirschot
Duur
1 jaar
(27 sep. 2021 - 30 sep. 2022)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
70 - 87 €/hr

Sollicitatie deadline: 22-09 15:00

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: minimaal 1 jaar

Uren p week: 16- 36 uur per week (gezocht wordt 1 FTE totaal)

Functieschaal: 10

 

Graag ontvangen wij kandidaten voor de functie van concern inkoper openbare ruimte bij Bureau inkoop Zuid-Oost Brabant (BIZOB).

 

Werk je bij Bizob, dan heb je passie voor het inkoopvak. De wensen en belangen van de klant staan voorop en je zet je graag in voor de overheid. Vanuit je expertrol verleen je deskundig en proactief advies bij de opzet en uitvoering van inkooptrajecten en contractmanagement.

 

Jouw dag:

Je werkt grotendeels zelfstandig op locatie bij de aangesloten gemeenten of organisaties. Hierdoor ben je nauw betrokken met collega’s van de organisatie waarvoor je werkt en ben je makkelijk te bereiken voor overleg of advies. Je hebt veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid en je weet inkoop te verkopen in een vaak complexe politieke omgeving. Je werkt op wisselende locaties en aan een grote verscheidenheid aan projecten. Snel schakelen levert je dan ook geen enkel probleem op.

 

Wat ga je bij ons doen?

Vanuit je expertrol verleen je deskundige ondersteuning bij de opzet en uitvoering van verschillende inkooptrajecten. Je begeleidt zelfstandig aanbestedingen in de openbare ruimte. Daarbij ondersteun je de opdrachtgevers met het scherp krijgen van hun inkoopbehoefte en het specificeren van eisen en wensen. Verder schrijf je de aanbe­stedingsdocumenten, regisseer je de beoordelingen en stel je de gunningsadviezen op. Ook het opstellen van contracten en samen­stellen van het aanbestedingsdossier behoren tot je taak. Als Inkoper ben je voor jouw gemeente het eerste aanspreekpunt voor vragen over inkoop en (Europees) aanbesteden. Als specialist geef je dan ook adequaat advies op de gestelde vragen.

 

Wie zijn wij?

Bizob zet zich in voor ruim 30 gemeenten en organisaties als strategisch partner voor publieke inkoop en aanbestedingen. In nauwe samenwerking met de aangesloten partijen regelt Bizob inkoop, aanbestedingen, contractmanagement en – beheer voor het sociaal domein, openbare ruimte, bedrijfsvoering en ICT. Wat 15 jaar geleden begon als een nieuw samenwerkingsverband tussen tien gemeenten is inmiddels uitgegroeid tot een expertisecentrum op het gebied van overheidsinkoop. Bizob is een van de eerste gemeentelijke inkoopbureaus van Nederland. De succesvolle werkwijze heeft op veel plaatsen in Nederland navolging gekregen.

 

Wat neem jij mee?

  • Je hebt een afgeronde bacheloropleiding of afgeronde master­opleiding in bij voorkeur (bedrijfs)economische, technische of engineering richting.
  • Een nevi1 en/of nevi2 opleiding is een pré,
  • Relevante werkervaring in de openbare ruimte (infra/ utiliteit) is een vereiste (2-3 jaar)
  • Je beschikt over goede adviesvaardigheden en staat stevig in je schoenen.
  • Daarbij ben je organisatie sensitief en weet inkoop te verkopen.
  • Je bent analytisch, proactief en pragmatisch.
  • Je hebt goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden.
  • Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, we verwachten je dan ook minimaal 75% van de tijd op locatie.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten