Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance informatieadviseur (zzp)

Geplaatst 24 apr. 2023
Project ID: YIS 9132663
Plaats
Hellevoetsluis, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 8 mei 2023
Einde: 24 okt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 1 mei 2023 12:00

Startdatum (gewenst)? zsm, (uiterlijk)? 1 juni

 Einddatum? 31-12-2023

Optie tot verlenging? Ja

 Min/max aantal uur per week? 36 uur per week

 Vaste werkdagen gewenst/vereist? Bepaalde overleggen op kantoor. Verschilt per week. Liefst één dag in de week minstens op kantoor.

 Mogelijkheid tot thuiswerken? Ja

 Minimaal aantal recente en relevante jaren werkervaring? 3 jaar ervaring

 

Must haves (knockouts)?

-       Goed analytisch vermogen

-       Gesprekspartner van de volledige business kunnen zijn binnen de gemeente

-       Helicopterview

-       Uitvoerende werkzaamheden              

 

 Deadline voor aanbieden kandidaten (datum en tijd)? 1 mei 2023 voor 12:00

 Wanneer gesprekken? 4 mei

 Locatie gesprekken? Fysiek de voorkeur op gemeentehuis Hellevoetsluis, anders digitaal.

 

Adviseur informatiemanagement

De gemeente Voorne aan Zee heeft als ambitie en ontwikkelopgave om meer datagedreven te werken. Daarmee wil de gemeente haar dienstverlening aan de inwoners en bedrijven optimaliseren, haar processen efficiënter maken en kansen benutten om met behulp van data te innoveren.

Dit vraagt om een goede aansluiting tussen de interne en externe ontwikkelingen bij de verschillende domeinen binnen de gemeente en de ICT-dienstverlening. Informatiemanagement speelt een cruciale rol als brugfunctie om de landelijke ontwikkelingen, de ambitie van de gemeente Voorne aan Zee en de ontwikkelingen binnen de domeinen te vertalen naar informatiebeleid en programma’s en projecten om dit beleid te realiseren. De adviseur informatiemanagement treedt op als businesspartner voor de verschillende domeinen.

Dit doe je

Als Adviseur Informatiemanagement werk je vanuit het Team IV (Informatievoorziening) en ben je breed inzetbaar in de verschillende domeinen (Publieks-, Ruimtelijk- en Sociaal domein).

Je bent de brug tussen de vraag vanuit de organisatie en de oplossing (applicaties en techniek).

Vanuit jouw rol weet je de juiste verbindingen te leggen met medewerkers en managers van de vakafdelingen. Ook organiseer jij waar nodig de samenwerking, zowel binnen als buiten de organisatie. Je overziet goed het speelveld van processen en projecten en weet daarin structuur aan te brengen. Je initieert verbeteracties en (innovatieve) ontwikkelingen in samenwerking met de vakafdelingen en coördineert de uitvoering van projecten die hieruit voortkomen. Kortom, je bent de spin in het web als het gaat om informatievoorziening. In de organisatie weten ze jou te vinden!

Je neemt de organisatie mee in planning en ontwikkelingen door hier actief over te communiceren.

Bij aanbestedingstrajecten voor nieuwe software adviseer en ondersteun jij de gebruikers en het management.

Dit ben je

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en een opleiding op het gebied van Informatiemanagement.

  • Je hebt aantoonbare kennis en vaardigheden in het adviseren op het snijvlak van organisatie en IT.

  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden. Je bent energiek, neemt het initiatief en kan goed schakelen en bent een verbinder. Je hebt een kritische houding, bent proactief en oplossingsgericht waardoor jij projecten in goede banen leidt en de regie hierop houdt.

  • Ervaring met projectmatig werken is een pré. Dat geldt ook voor ervaring met informatievoorziening in een gemeentelijke organisatie.

Dit bieden wij

Als je bij Voorne aan Zee werkt maak je impact. Van grote projecten tot in kleine gebaren. Samen met jouw collega's kun je elke dag een beetje mooier maken. We zijn een nieuwe gemeente, dit biedt kansen tot ontwikkeling. Wij zoeken mensen die energie krijgen van het in gang zetten van veranderingen en die graag een sprong willen maken in hun eigen ontwikkeling en ervaring. Hiervoor kun je gebruik maken van trainingen en opleidingen via onze Voorne Academie.

Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé. Hybride werken is onderdeel van onze werkwijze.

Deze vacature betreft vaste formatie, dat betekent dat dit een functie is met uitzicht op vast dienstverband.

Over ons

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 72.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren.

Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen.

 We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden.

We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten