Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance informatieadviseur (18-32 uur/ zzp)

Geplaatst 1 feb. 2023
Project ID: YIS 9127783
Plaats
Gemert, Noord-Brabant
Uren
32 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 13 feb. 2023
Einde: 9 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 7 feb. 2023 13:00

Start: zsm

Eind: 9-6-2023, opdracht zal waarschijnlijk 4 maanden duren

Uren: 18 - 32 uur, er wordt met spoed iemand gezocht, dus stel je kunt starten voor minder uur en na verloop van tijd uitbreiden naar 32 is prima. Uiteindelijk 32 uur is dus wel gewenst.

Schaal: 11

Reden: Tijdelijke vervanging

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Gesprekken zullen waarschijnlijk ingepland worden vrijdag 10 februari in de ochtend.



Binnen het team Klantcontacten en Informatievoorziening (KCI) is een tijdelijke vacature voor 4 maanden voor het intergemeentelijk team ICT van de gemeenten Gemert-Bakel en Laarbeek.

De opgaves voor gemeenten zijn groot. Om de informatieopgave het hoofd te bieden, werken Gemert-Bakel en Laarbeek nauw samen. Het intergemeentelijke team ICT is hierin een belangrijke spil. We bevinden ons in een transitie om invulling te geven aan toekomstgerichte ICT-dienstverlening.

Wat ga je doen

Je bent de spil richting de organisatie als het gaat om informatievraagstukken. Je analyseert, onderzoekt en werkt uit. Een goed contact en goede samenwerking met de managers, seniormedewerkers en functioneel beheerders is voor jou een belangrijke basis en je weet wat er speelt op het vlak van informatie.

Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en waarbij een integrale afweging wordt gemaakt. We vinden het belangrijk dat informatievraagstukken vanuit een gezamenlijke visie voor beide gemeenten worden uitgewerkt. Je adviseert over de vertaling van de behoeften in functionele (systeem)eisen. Over de voortgang van de projecten rapporteer je aan het management. Het aandachtsgebied voor deze i-adviseur zijn de basisregistraties.

Wanneer zijn wij een match?

We zijn op zoek naar een i-adviseur die proactief is en zelfstandig kan werken. Samenwerken zit je in de genen waarbij contact, zichtbaarheid en het goede gesprek centraal staan. We werken in een politiek bestuurlijke omgeving waar je natuurlijk voelsprieten voor hebt. We doen het samen en daar mag je elkaar op aanspreken.

Werken bij ons, betekent flexibiliteit in werkuren en werkplek. Zit je op kantoor, dan bieden we je een moderne werkomgeving met een eigentijdse inrichting. En uiteraard zijn er ook faciliteiten om thuis te kunnen werken.

We zijn op zoek naar een i-adviseur die op hele korte termijn beschikbaar is. Het is bespreekbaar om uren uit te breiden over een periode wanneer je niet direct 32 uren beschikbaar bent.


Wat breng je in elk geval mee?

• WO/HBO werk- en denkniveau

• Minimaal 3 jaren ervaring op het gebied van informatie advisering in een gemeentelijke organisatie

• Kennis over recente ontwikkelingen op het gebied van ICT en informatievoorziening

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten