Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance HR beleidsondersteuner (zzp)

Geplaatst 3 sep. 2024
Project ID: YIS 9164916
Plaats
Weert, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
45 - 68.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 10 sep. 2024 12:00

Start zsm

Einddatum 31-12-2024 (optie tot verlengen is mogelijk)

28-36 uur per week

Tarief ligt tussen 45 en 68,50 uur.

Thuiswerken is een optie. Dinsdagen en donderdagen zijn vaak afspraken. Het ligt aan wanneer de collega's afspraken hebben.

Gemeente Weert



HR beleidsondersteuner

Binnen HR werken we aan een ambitieuze HR-agenda, met verschillende thema’s en projecten, zoals Strategische Personeelsplanning (SPP) en beleid, verbetering van de arbeidsvoorwaarden, leren en ontwikkelen, medewerkerstevredenheidonderzoek, diversiteit en inclusie. Hiervoor zijn wij op zoek naar een beleidsondersteuner.

Een duizendpoot/spin in het web. Iemand die aan een half woord genoeg heeft. Jij vindt het leuk om in deze HR-thema’s te duiken en achtergrondinformatie in- en extern op te halen. Jij weet als geen ander van alle aangedragen ideeën, maar zeker ook met jouw eigen expertise op HR-vlak, een prima beleidsnotitie te schrijven en projectgroepen breed te ondersteunen.


Je hebt kennis van de actuele thema’s die spelen binnen HR, bent een kei met MS Teams en andere digitale systemen. Communicatief vaardig en een ondernemende instelling die weet welke wegen er bewandeld moeten worden om informatie te halen en draagvlak te creëren. Je brengt energie, inspiratie en weet anderen te enthousiasmeren om mooie resultaten te boeken op belangrijke HR-thema’s.

 

Je neemt mee:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau en een ervaring in HR

  • Ervaring met het schrijven van (beleids)notities

  • Ervaring als projectondersteuner, projectmatig en zelfstandig werken

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten