Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance gemeentemediator (zzp)

Posted Oct 28, 2022
Project ID: YIS 9122630
Location
Lelystad, Flevoland
Timeline:
6 months
Starts: Nov 14, 2022
Ends: May 13, 2023
Hours/week
20 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Nov 4, 2022 12:00 PM

Startdatum:                       14 november 2022 (of z.s.m. zodra een VOG beschikbaar is)

Einddatum:                        13 mei 2023 (6 maanden)

Aantal uren week:              20

Thuiswerkratio:                  50|50

Inschaling:                         11 Cao Gemeenten

Voorsteltermijn:                 4 november 12.00 uur (LET OP! Bij binnenkomst stellen wij profielen direct voor aan de opdrachtgever!)

Selectie communicatie:      z.s.m.

Sollicitatiegesprekken:       z.s.m.

Benodigde devices (mobiel/laptop) worden niet verstrekt door de opdrachtgever.

 

 

LELYSTAD GEEFT LUCHT

Lelystad. Stad in nieuw land. Hoofdstad van Nederlands jongste provincie Flevoland. Op dit moment telt Lelystad ruim 81.000 inwoners. De ambitie is om door te groeien naar 100.000 inwoners en ongeveer 45.000 arbeidsplaatsen in 2040. Daar zit toekomst in! De stad wil groter en sterker worden. Steeds meer op eigen benen staan en haar unieke kwaliteiten beter inzetten.

 

Werken voor Lelystad

Wie werkt voor Lelystad, pakt zijn verantwoordelijkheden, is transparant, prestatiegericht en kiest slim. Dat geldt voor iedereen in onze organisatie. Dat doen we in een open cultuur, met zo min mogelijk managementlagen. We zijn experts op ons eigen vakgebied en zorgen dat we dat ook blijven. We werken volgens onze kernwaarden: samen, betrokken en duidelijk. We hebben onze vaste taken, maar leveren ook onze bijdragen aan grotere opgaven in de stad. Dat doen we samen met partners, ondernemers en inwoners.

 

Ervaren Gemeentemediator

 

Wij zoeken een enthousiaste collega die bij geschillen wil bemiddelen tussen inwoners/bedrijven en de gemeente Lelystad, of meerdere partijen met elkaar waar de gemeente er één van is. 

 

Ben jij…

Iemand die goed kan luisteren, kan je je inleven in mensen en weet je hen te motiveren? Is erkenning geven voor jou vanzelfsprekend? Heb je ervaring in het werken bij een Gemeente? Heb je gevoel voor bestuurlijke en politieke gevoeligheden? 

Neem je jezelf niet zo serieus, heb je lef en durf je uit balans te raken? Ben je daarnaast eigenwijs, vasthoudend, flexibel en tactisch? 

Solliciteer dan op deze functie. 

 

Wat ga je doen…

Als mediator ben je in eerste instantie bezig om de relatie tussen burgers/bedrijven en de gemeente te verbeteren. Partijen moeten aan het einde van een traject met elkaar verder kunnen. Je werkt ernaar toe dat partijen zelf hun geschil oplossen en stimuleert het verkennen van minder gebruikelijke wegen. 

In tweede instantie help je de organisatie met leren en verbeteren, daarmee wordt de klanttevredenheid vergroot en worden conflicten voorkomen. 

Je werkt volledig zelfstandig en onafhankelijk, maar wel nauw samen met je collega mediator en binnen de context van de gemeentelijke organisatie. Je werkt voor de gehele organisatie. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies. Je doet mee aan intervisie, je geeft en krijgt collegiaal feedback.

Je werkt soms met meerdere partijen, in complexe situaties met tegengestelde belangen en een politiek en of bestuurlijk component. In dit alles behoud je overzicht, regie, samenwerking met alle partijen en kijk je vanuit de diverse invalshoeken. Je ziet/vraagt naar wat wèl kan. Je zoekt binnen de organisatie naar de juiste personen en informatie, kijkt daarbij breed en team overstijgend. 

 

Dit vragen wij verder van je…

Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig. Je weet een gesprek in goede banen te leiden, durft kritische vragen te stellen en behoudt overzicht. Je hebt oog voor emoties, bent geduldig, veerkrachtig en speels. Je werkt zorgvuldig, komt met nieuwe ideeën. Kortom, een leuk en energiek mens! 

•   Je bent een geregistreerde mediator (ADR/MfN)

•   Je bent een ervaren mediator of bemiddelaar met ervaring met overheidsmediation 

•   Je hebt HBO+ werk- en denkniveau

 

Similar projects

+ Search all projects