Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance gegevensbeheerder (zzp)

Geplaatst 2 feb. 2023
Project ID: YIS 9127723
Plaats
Helmond, Noord-Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
11 maanden, 4 weken
Start: 1 feb. 2023
Einde: 1 feb. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 10 feb. 2023 17:00

Startdatum inzet: 1-2-2023

Einddatum inzet: 1-2-2024

36u per week

Inschaling, schaal 8 CAO gemeenten



De gemeente staat de komende jaren voor grote opgaven. De omgevingswet wordt ingevoerd en pakken ze door op de digitale transformatie van de maatschappij. Complexe veranderingen voor de gemeente én voor de omgeving. Gegevensbeheer wordt hierbij steeds belangrijker om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de basisregistraties en in de processen die hiermee samenhangen. Hierbij hebben ze de focus op de BAG, BGT, BRO en BRP. In deze functie draag je bij aan volledige, actuele en betrouwbare gegevens in de basisregistraties; de fundamenten als het gaat over gegevensbeheer. Dit is van belang voor afnemers, zowel binnen- als buiten de gemeentelijke organisatie.


De ideale kandidaat:

  • beschikt over een helikopterview over de keten van de basisregistraties BAG, BGT en BRP Je voert periodiek en themagericht controles en analyses uit op de kwaliteit van de gegevens in basisregistratie(s) en rapporteert daarover;

  • de verbinding weet te leggen tussen de verschillende registraties;

  • beschikt over een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan;

  • accuraat werkt en je hebt een groot analytisch vermogen;

  • kennis van een of meerdere basisregistraties (BRP, BAG of BGT) is een pré.


 

Wat ga je doen:

  • Je voert periodiek en themagericht controles en analyses uit op de kwaliteit van de gegevens in basisregistratie(s) en rapporteert daarover;

  • Je maakt afspraken tot verbetering van processen en procedures en bewaakt de uitvoering en naleving daarvan;

  • Je zorgt voor tijdige, goede en volledige uitvoering van en rapportage over de Zelfevaluatie van de basisregistraties en de basisregistratie-gerelateerde ENSIA-vragen (Eenduidige Normatiek Single Information Audit).



Over gemeente Helmond:

Werken bij de gemeente Helmond betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want, ook al zijn in gemeente Helmond mooie dingen bereikt, de samenleving verandert. Helmond is een stad in beweging. Natuurlijk heeft de gemeente nog steeds veel te maken met regelgeving die moet worden gehandhaafd, maar in veel gevallen is er ruimte om samen met anderen tot oplossingen te komen. Het standaard antwoord is niet ‘Nee, mits’, maar ‘Ja, tenzij’. Er wordt met trots gewerkt vanuit verbinding, vertrouwen en waardering. Een integrale benadering met vernieuwende en innovatieve ideeën. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten