Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance gegevensbeheerder (zzp)

Geplaatst 18 jun. 2022
Project ID: YIS 9116425
Plaats
Horst, Limburg
Uren
36 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 26 sep. 2022
Einde: 1 jun. 2023
Tarief
45 - 60 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 1 jul. 2022 14:00

Startdatum: 26-09-2022

Einddatum: uiterlijk eind mei 2023

Maximaal tarief: €60,- per uur

Aantal uur: 36

 

 

De inhuur medewerkers zullen als true-ortho-karteerder werkzaam zijn voor de gemeente Horst aan de Maas en/of gemeente Venray, waarbij hij/zij tevens de technische regie voert over de inrichting en afstemming van de bijbehorende werkprocessen.

 

Ander onderdeel van de werkzaamheden is het inwerken van revisiemetingen. Daarbij dient zelfstandig de benodigde informatie uit een revisietekening gehaald te worden, zodat deze in de BGT ingewerkt kan worden. Kennis van NLCS is daarbij een pré.

 

Daarnaast kan tot de werkzaamheden behoren het intekenen van plan-geometrie ten behoeve van BAG. Daarbij is het noodzakelijk om bouwtekeningen te kunnen lezen

 

Jij brengt mee:

 

De medewerker dient minimaal 0,5 jaar ervaring met de True-ortho karteerwerkwijze voor de basisregistraties BGT/IMGeo, BAG en aanverwante geometrie WOZ en BOR en is daarnaast bekend met de data, werkwijze en werkomgeving van beide gemeenten.

 Integraal werken is een belangrijk onderdeel van de kartering voor beide organisaties. 

Affiniteit met werkvelden van gemeentelijke (basis)registraties BGT, BAG, WOZ en BOR is hierdoor zeer belangrijk. 

De medewerker is communicatief vaardig t.b.v. de afstemming met de verschillende werkvelden, is collegiaal, werkt nauwgezet en kan met tempo werken.

We eisen ruime ervaring met het werken met het softwarepakket AutoCAD/TopoCAD, onderdeel van de NedBGT-suite. Aanvullende kennis van NedBGT is een pré.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten