Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance gedragsdeskundige (zzp)

Geplaatst 3 jan. 2024
Project ID: YIS 9147055
Plaats
Almere, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 15 jan. 2024
Einde: 15 jul. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 8 jan. 2024 09:00

Startdatum: 15-01

Duur opdracht: 1 maand met optie tot 2 x verlengen

Aantal uren week: 32-36 uur


Voor een kortlopende opdracht is de gemeente Almere op zoek naar een gedragsdeskundige. De opdracht is voor team Jeugd, bestaande uit beleidsmedewerkers, ondersteuning, backoffice jeugd en procesmanagement. Het team is open en transparant en zet gezamenlijk graag de schouders ergens onder om iets te realiseren.

De gedragsdeskundige gaat behandelplannen op cliënten beoordelen en ook bijbehorende verlengingen beoordelen. Na beoordeling wordt er per client advies uitgebracht of de zorg wel of niet gecontinueerd dient te worden. Het betreft om cliënten bij 1 jeugdhulpaanbieder waar deze actie op uitgevoerd moet worden.

Resultaat: Herbeoordeling van +/- 50 dossier voor J-GGZ. 



Functievereisten:

⦁   BIG en/of SKJ registratie heeft. SKJ registratie heeft hierbij de voorkeur;

⦁   WO-opleiding tot Orthopedagoog, Psycholoog, Orthopedagoog Generalist (BIG), GZ-psycholoog (BIG) of kinder en jeugdpsycholoog (SKJ)

⦁   Expertise: diagnostisch onderzoek, dossieranalyse, adviseren.

  • Daarnaast heb je ruime kennis van de jeugdwet, ben je analytisch en heb je ervaring in adviserende rollen m.b.t. J-GGZ behandeling.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten