Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance functioneel beheerder (zzp)

Geplaatst 14 jul. 2023
Project ID: YIS 9136789
Plaats
Groningen
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 4 sep. 2023
Einde: 30 nov. 2023
Tarief
53 - 75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 18 aug. 2023 14:00

Duur: 09-2023 - 11-2023 (3 maanden)

Inzet: 32-36 uur per week

Schaal 9, CAO HBO



Het Facilitair Bedrijf (FB) is met zijn 200 medewerkers het meest veelzijdige organisatieonderdeel van de Hanzehogeschool.

De kerntaak van het FB is de integrale ondersteuning van het onderwijs en onderzoek binnen de schools en de kenniscentra.

Dit doet het FB door de levering van diensten en producten op het gebied van huisvesting, facilitaire voorzieningen, studentenvoorzieningen en inkoop.

Deze voorzieningen vormen de basis voor het onderwijs en onderzoek van de HG en hieraan ontleent het FB zijn bestaansrecht namelijk het scheppen van randvoorwaarden voor studenten en medewerkers om hun taken uit te kunnen voeren.

De werkzaamheden van het FB variëren van schoonmaak en reprovoorzieningen, groot en klein onderhoud, centrale inkoop, faciliteiten, inroosteren van onderwijs, decaanwerkzaamheden, tot het management van nieuw- en verbouw.

Bij het Facilitair Bedrijf is een vacature ontstaan voor een medior functioneel beheerder.



Hier ga je werken

Als medior functioneel beheerder maak je deel uit van het team procesmanagement van het FB, bestaande uit acht medewerkers.


De werkzaamheden worden uitgevoerd onder aansturing en verantwoordelijkheid van de Teammanager Processmanagement.


Het team procesmanagement is, namens de proceseigenaren, verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van verschillende applicaties van vier deelgebieden:


- planning & roostering;

- facilitaire ondersteuning;

- parkeermanagement;

- ruimtemanagement.



Binnen deze deelgebieden ondersteunen we, op een proactieve wijze, ruim 30.000 studenten en ongeveer 3000 medewerkers. Een grote en uitdagende omgeving dus!



Dit ga je doen:


  • Als functioneel beheerder ben je de schakel tussen verschillende afdelingen en probeer je het operationele en tactische niveau dichter bij elkaar te brengen.


  • Ook adviseer je de proceseigenaren met het vertalen van de processen naar de applicaties.


  • De focus ligt daarbij op het deelgebied ruimtemanagement waarbij je de gebruikers optimaal ondersteunt bij het gebruiken van de applicatie.



Deze competenties en vaardigheden heb je:


Je bent resultaatgericht, proactief, flexibel en zichtbaar. Gebruikers weten jou goed te vinden. Je hebt een servicegerichte instelling, ervaring met planmatig werken en een goed organiserend vermogen. Je beschikt over een uitstekend analytisch vermogen waardoor je goed in staat bent de vraag van de klant te analyseren en daarbij de structurele verbetermogelijkheden te herkennen. Je bent goed op de hoogte van wat er speelt in de organisatie zodat je actief kan inspelen op wensen en wijzigingen en deze op een procesmatige manier kan omzetten naar concrete oplossingen. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig je werk vormgeven. Je bent een echte verbinder, dus samenwerken en denken binnen de keten gaat je makkelijk af. Daarnaast beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Uiteraard neem je vanwege je inhoudelijke kennis regelmatig deel aan projecten van het stafbureau Informatisering die een raakvlak hebben met één van de eerdergenoemde deelgebieden. Om deze kennis te onderhouden en uit te breiden, vind je het logisch om congressen op het gebied van IT en ruimtemanagement bij te wonen.



Dit vragen we van je:


- HBO-werk en denkniveau;

- kennis van het testen van systemen;

- kennis van informatie- en procesanalysemethoden en -technieken;

- ervaring in een onderwijsomgeving is een pré;

- kennis van resultaatgerichte en projectmatige omgevingen is een pré;

- BiSL-gecertificeerd of bereid om hiervoor een opleiding te volgen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten