Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance functioneel applicatiebeheerder E-Burgerzaken & Cognos (zzp)

Geplaatst 17 jan. 2022
Project ID: YIS 9107843
Plaats
Ridderkerk
Uren
8 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 17 jan. 2022
Einde: 17 jul. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 21 jan. 2022 00:00

Sollicitatie deadline: 21-1 12:00
Startdatum inzet: 17-1-2022
Uren per week: 8,00
 

De huidige applicatiebeheerder is deels andere taken gaan uitvoeren, we zoeken daarom een functioneel applicatiebeheerder die de BAR-organisatie tijdelijk kan ondersteunen.

Het gaat om de applicaties Key2burgerzaken en Cognos. Het gaat met name om informatie rondom Cognos i.c.m. de ontwikkelingen rondom de implementatie van de e-diensten van Centric en inrichtingsvraagstukken. Je dient dus handig te zijn met beide applicaties en bedreven in het maken van rapportages, zo ga je selecties maken uit de BRP, maak je vergelijking en analyses en voer je veelvoorkomende functioneel beheerstaken uit.

Details:

Het gaat om een opdracht voor 1 dag per week, z.s.m. starten t/m 1 april. De werkdag is bij voorkeur de maandag of dinsdag, de vrijdag en woensdag bij voorkeur niet. Wel kan er op dit moment volledig worden thuisgewerkt.

Ervaring als applicatiebeheerder burgerzaken binnen de overheid
3+ jaar ervaring heeft de voorkeur

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).


 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten