Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance frontoffice medewerker KCC (zzp)

Posted Jan 6, 2023
Project ID: Capelle06jan
Location
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Hours/week
32 hrs/week
Timeline
3 months
Starts: Jan 16, 2023
Ends: Apr 17, 2023
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jan 12, 2023 12:00 PM
  • schaal 6

  • opdracht wordt initieel uitgezet voor 3 maanden met optie tot verlenging, mogelijk optie tot overname.

  • de voorkeur gaat in dit geval echt uit naar ervaren medewerkers die zowel KCC als frontoffice ervaring hebben

Rol:

Je komt te werken bij de unit Burgerzaken/KCC binnen de afdeling Dienstverlening. Deze unit staat direct in contact met Capellenaren. Dienstverlening naar de burgers, bedrijven en instellingen via allerlei kanalen staat bij ons centraal. De unit bestaat uit Burgerzaken en het Klant Contact Centrum (KCC).

Bij ons vind je een leuke en afwisselende functie met veel ruimte voor visie en vernieuwing. Wij vinden het belangrijk om volop kansen te bieden aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je verschillende trainingen volgen via ons eigen loopbaan- en mobiliteitscentrum CapTalent.

Je houdt je bezig met:

· Als hoofdtaak eerstelijns beantwoording van klantvragen via het callcenter;

· Voor de eerstelijns beantwoording zoveel mogelijk zelf informatie opzoeken in de verschillende kennisinformatiesystemen;

· Naast het callcenter verwerken van klantvragen die via overige kanalen binnenkomen, in het bijzonder via de e-mail en Social Media. Denk hierbij aan het ontvangen, registreren, uitzetten of afhandelen van klantcontacten;

· Verstrekken van informatie aan burgers over de gemeentelijke organisatie en haar producten en diensten, waarmee je zoveel als mogelijk doorverbindingen en doorverwijzingen voorkomt;

· Verwerken van aanvragen van burgers voor gemeentelijke producten en diensten in de systemen;

· Verrichten van voorkomende administratieve werkzaamheden;

· Een aantal uur per week ontvangen van bezoekers in de publiekshal en waar nodig doorverwijzen naar de juiste afspraken.

Jouw profiel

Wij denken dat jij met de volgende kwaliteiten goed invulling kunt geven aan deze functie:

· MBO werk- en denkniveau;

· Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een callcenteromgeving;

· Je hebt aantoonbare werkervaring met webcare (Facebook, Twitter, WhatsApp);

· Je hebt werkervaring met de beantwoording van e-mails;

· Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.


Daarom werken voor Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel is een gemeente met het mooiste aantal inwoners dat er bestaat. Groot genoeg om te werken met de uitdagingen en complexiteit die bij een grote stad horen. Klein genoeg om op individueel niveau echt verschil te maken. Je bent onderdeel van een gezellige, hechte en slagvaardige organisatie. Leren doen we samen. Met collega’s en inwoners. Van én met elkaar. We zijn altijd op zoek naar verbetering, met de middelen en het lef om dingen anders aan te pakken.

Similar projects

+ Search all projects