Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance financieel adviseur sociaal domein (zzp)

Geplaatst 10 aug. 2023
Project ID: YIS 9138105
Plaats
Bergen (L), Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 21 feb. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 6 sep. 2023 14:00

Startdatum: Z.s.m.

Uren per week: 18 - 24

Functieschaal: 11

Hybride werken: 2 dagen per week op kantoor

Gemeente ervaring is vereist!


Korte functie-inhoud:


In genoemde periode ondersteun je de coördinator en manager van de afdeling, waarbij het gaat omwerkzaamheden ten aanzien van de financiële advisering van het sociaal domein. Daarnaast ben je contactpersoon voor de BsGW, verantwoordelijk voor de aansluiting Suite-Key2Financiën, opstellen managementrapportages en rapportages over ontwikkeling kosten, prognoses.



Jouw profiel:


Je bent in het bezit van minimaal een HBO werk- en denkniveau,. Verder beschik je over gedegen kennis en ervaring van planning- en control vraagstukken en BBV. Je hebt ervaring met een complex bestuurlijk- en ambtelijk maatschappelijk krachtenveld binnen de overheid. Je hebt ervaring met financiële vraagstukken binnen het sociaal domein en met het ontwikkelen, implementeren en beheren van een goed werkend planning- en control systeem.


Daarnaast ben jij goed in staat tot samenwerken, netwerken en verbinden, heb je affiniteit met advisering aan bestuur en management over financiële vraagstukken. Je beschikt over uitstekende analytische en adviesvaardigheden, je bent accuraat, praktisch, flexibel en collegiaal en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten