Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance financieel adviseur erfpacht en huurcontracten (zzp)

Geplaatst 24 okt. 2022
Project ID: YIS 9122661
Plaats
Zwijndrecht, Zuid-Holland
Uren
12 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 7 nov. 2022
Einde: 7 mei 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 31 okt. 2022 12:00

Start: z.s.m

Aantal uur: 12 uur per week voor ongeveer 3 maanden, wanneer de contracten en het advies is afgerond eindigt de opdracht. Let op, dit kan dus eerder zijn dan 3 maanden.

Tarief: schaal 10, richttarief €90

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Financieel medewerker Erfpacht en Contracten

Ben jij een topper in de financiële administratie? Kun jij als geen ander structureren? Wil jij ons helpen beter in control te zijn? Dan hopen we dat je reageert op deze opdracht!

 

Waar kom je te werken?

Organisatie

Je komt te werken bij de gemeente Zwijndrecht, waar gewerkt wordt aan de ambities uit het raadsprogramma 'Krachtig Zwijndrecht'. Samen met partners en inwoners werken we aan het versterken van onze bevolkingssamenstelling en het aantrekkelijk houden van de leefomgeving.

Onze organisatie is in ontwikkeling. We geloven dat de rol van de overheid verandert en stimuleren daarom de samenwerking met inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners bij de uitvoering van ons werk. We gaan uit van de kracht van de samenleving bij het beantwoorden van maatschappelijke vraagstukken. 

 

De afdeling

Je voert de werkzaamheden uit vanuit de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. De werkzaamheden van deze afdeling beslaan de volle breedte van het ruimtelijk domein. De afdeling is verantwoordelijk voor zowel (strategische) beleidsontwikkeling als voor een deel van de uitvoering daarvan. De afdeling bestaat uit twee teams: Ruimtelijke Ordening en Beleid & Accounts.

 

Wat ga je doen?

Op verschillende manieren maken bewoners en ondernemers gebruik van gronden van de gemeente Zwijndrecht. Er zijn door de jaren heen diverse koop-, huur- en erfpachtovereenkomsten opgesteld. Het beheer van deze contracten en de bijbehorende budgetten is versnipperd door de organisatie belegd. Richting het einde van het jaar is er behoefte aan een collega die zorgt voor de financiële afhandeling en daarin een aanspreekpunt is voor Financiën en de erfpachters en huurders. 

 

We vragen jou onder andere de volgende werkzaamheden te verrichten:

·         Zorgen voor de juiste financiële afhandeling van deze contracten voor het jaar 2022. Denk hierbij aan indexering en het doorberekenen van zakelijke lasten door middel van conceptnota's.

·         Opvragen en op orde brengen van de lopende contracten en de financiële administratie.

 

Wat bieden we jou?

We bieden een opdracht van 3 maanden voor 12 uur per week. Mochten de werkzaamheden eerder afgerond zijn dan eindigt de opdracht eerder.

 

Wat neem je mee?

·       Minimaal drie jaar recente relevante werkervaring; 

·       Minimaal HBO werk- en denkniveau;

·       Ervaring met contractbeheer;

·       Kennis van- en affiniteit met financiële administratie.

 

Om deze opdracht goed te kunnen vervullen, wordt van je verwacht dat je nauwkeurig bent en oog hebt voor detail. Jij kan goed ordenen en structureren. Daarnaast kun je zelfstandig werken en zoek je proactief de informatie die je nodig hebt. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten