Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance facilitair adviseur / coördinator (24-30 uur) (zzp)

Geplaatst 12 okt. 2022
Project ID: YIS 9121751
Plaats
Geldrop, Noord-Brabant
Uren
24 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 22 okt. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 21 okt. 2022 14:00

Start: zsm

Eind: 31-12-2022 (verlenging mogelijk)

Schaal: 8

Uren: 24 - 30 uur

 

Wat zoeken we?

Een facilitair adviseur/ coördinator (op minimaal Mbo4 werk- en denkniveau) die zorgt voor een optimale facilitaire ondersteuning van de organisatie en zich voornamelijk bezighoudt met de afhandeling van vragen/ verzoeken die binnenkomen via ons Facilitair Management Informatiesysteem (TopDesk).

De facilitair adviseur coördineert de schoonmaak, catering, beveiliging en werkplekinrichting en heeft kennis van FMIS-systemen, mobiele en vaste telefonie, het organiseren van bijeenkomsten en het onderhouden van contacten met leveranciers.

Let op, functie heeft een zwaarder profiel gekregen: Gemeente is toch meer op zoek naar iemand die coördineert, organiseert en administratief is onderlegd.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten