Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance facilitair adviseur / coördinator (24-30 uur) (zzp)

Posted Oct 12, 2022
Project ID: YIS 9121751
Location
Geldrop , Noord-Brabant
Duration
2 maanden
(Oct 22, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Oct 21, 2022 2:00 PM

Start: zsm

Eind: 31-12-2022 (verlenging mogelijk)

Schaal: 8

Uren: 24 - 30 uur

 

Wat zoeken we?

Een facilitair adviseur/ coördinator (op minimaal Mbo4 werk- en denkniveau) die zorgt voor een optimale facilitaire ondersteuning van de organisatie en zich voornamelijk bezighoudt met de afhandeling van vragen/ verzoeken die binnenkomen via ons Facilitair Management Informatiesysteem (TopDesk).

De facilitair adviseur coördineert de schoonmaak, catering, beveiliging en werkplekinrichting en heeft kennis van FMIS-systemen, mobiele en vaste telefonie, het organiseren van bijeenkomsten en het onderhouden van contacten met leveranciers.

Let op, functie heeft een zwaarder profiel gekregen: Gemeente is toch meer op zoek naar iemand die coördineert, organiseert en administratief is onderlegd.

Similar projects

+ Search all projects