Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance facilitair (zzp)

Geplaatst 25 mrt. 2022
Project ID: YIS 9111621
Plaats
Hellevoetsluis
Uren
36 uur/week
Periode
9 maanden
Start: 4 apr. 2022
Einde: 30 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Startdatum inzet: zsm 

Duur opdracht: eind 2022. 

Uren per week: 36 uur per week, kan verdeeld worden over 4 á 5 dagen.

Deadline sollicitatie maandag 28 maart.

-CV, inclusief persoonlijke motivatie voor de rol uploaden.

 

Dit doe je

Als medewerker van het facilitair meldpunt binnen H&S team ben je verantwoordelijk voor het aannemen, verwerken en (laten) afhandelen van aanvragen m.b.t. het afhandelen van meldingen van de interne organisatie (zoals storingen in één van de gebouwen, defecten aan kopieermachines, meubilair, aanvragen van interne verhuizingen, etc.). De werkzaamheden bestaan daarnaast uit het abonnementbeheer, verificatie van rekeningen, verwerken reserveringen vergaderruimten, bestellen van planten en lunches, uitgeven van kantoorartikelen aan de interne klanten en het ontvangen, wegwijs maken en begeleiden van leveranciers.

 

Dit ben je

Je hebt MBO werk en denkniveau en een pré is minimaal 2 jaar werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie. En je bent op de hoogte van de wijze waarop de processen zijn ingericht voor dit vakgebied. Je hebt een dienstverlenende en oplossingsgerichte instelling, gericht op het invullen van wensen en behoeften van de interne klanten.

Je hebt kennis van en ervaring met de gebruikelijke applicaties als Outlook, Word en Excel. Daarnaast heb je kennis en ervaring in het werken met TopDesk.

Je bent flexibel, stressbestendig en hebt een probleemoplossend vermogen.

Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je bent in staat om de vraag achter de vraag te vinden. Ook buiten jouw eigen functie kun je mee denken. Je houdt hierbij rekening met alle belanghebbenden. 

Als teamplayer vind je het logisch dat je behulpzaam bent naar andere professionals uit het team waarin je samenwerkt.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten