Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance ervaren beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling (zzp)

Geplaatst 5 jul. 2023
Project ID: YIS 9136010
Plaats
Bergeijk, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 21 aug. 2023
Einde: 10 nov. 2023
Tarief
65 - 78 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 21 jul. 2023 12:00

Startdatum 21-8

Einddatum 10-11

Ervaren, schaal 10, richttarief 78,00

24-32 uur


  • Je zorgt voor een brede beleidsadvisering op het gebied van RO en beoordeelt, vaak grotere en complexere, initiatieven. Daarbij ben je een directe adviseur voor de wethouders.

  • Je zorgt voor de procedurele en inhoudelijke begeleiding van planologische procedures, zowel binnen de kom als in het buitengebied. Daarnaast zorg je voor een brede beleidsadvisering op het gebied van Ruimtelijke Ontwikkeling en adviseer je bij vergunningverlening.

  • Je zorgt voor een goede voorbereiding op de implementatie van de Omgevingswet.

  • Dit alles doe je binnen een hecht RO-team en in samenwerking met andere collega’s, het bestuur, externe partners en onze inwoners. 

  • Je hebt een frisse kijk op werken bij een gemeente, bent resultaatgericht, accuraat, communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk) en toont daadkracht. Je hebt interesse in het brede domein van de ruimtelijke ontwikkeling en denkt mee vanuit het ja-mits-principe.

  • Je maakt nieuwe software snel eigen. Tot slot beschik je over een goede politiek bestuurlijke antenne.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten