Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance domeinmanager bedrijfsvoering (zzp)

Posted Jul 31, 2023
Project ID: YIS 9137552
Location
Lisse
Timeline:
7 months
Starts: z.s.m.
Ends: Mar 31, 2024
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
93 - 108 €/hr
Application Deadline: Sep 15, 2023 3:00 PM

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 31-01-2024

Uren per week: 36

Duur: 5 maanden

Tarief: €93 - €108Ben jij direct of op korte termijn beschikbaar voor een tijdelijke boeiende en uitdagende opdracht? En krijg jij energie om onze werkorganisatie die werkt voor drie gemeenten verder te brengen op de bedrijfsvoering? Dan is onze tijdelijke opdracht voor een domeinmanager Bedrijfsvoering iets voor jou!


Jij zet het belang van bedrijfsvoering op de kaart en zorgt voor doorontwikkeling:

  • HLTsamen ontwikkeld door en de bedrijfsvoering is daarin een belangrijke bouwsteen. De kandidaat is in staat om binnen bedrijfsvoering, met de lijnorganisatie en voor de besturen te komen tot een visie op bedrijfsvoering. Met als uitgangspunten dat de bedrijfsvoering zich niet beperkt tot een kolom maar een manier van werken is. Waarbij het belang van bedrijfsvoering moet groeien en het samenspel in rollen, taken en verantwoordelijkheden moet worden uitgewerkt. Naast de visie is het voor de organisatieontwikkeling nodig om te komen tot gemeenschappelijke bedrijfsvoeringsopgaven en scenario’s voor teaminrichting. Ondertussen werken we ook aan een veranderende cultuur waarin we onderstromen herkennen en benoemen en is het belangrijk dat mensen met elkaar in gesprek gaan en blijven

  • In de doorontwikkeling lopen binnen de bedrijfsvoering meerdere opdrachten die ook zijn opgenomen in het concernplan van de organisatie. Waaronder Versterking financiële sturing en beheersing, Samen digitaal transparant, Beleid- en uitvoering participatie, Het nieuwe werken en Van werkdruk naar werkplezier. Als domeinmanager ben je ambtelijk opdrachtgever voor een deel van deze opdrachten en werk je nauw samen met de directie en andere stakeholders.

  • Je bent tot slot als domeinmanager bedrijfsvoering verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de reguliere taken op processen en systemen, werkomgeving en het adviseren. Je inspireert en draagt bij aan de professionalisering. binnen de budgettaire randvoorwaarden

  • Je geeft leiding aan zeven teammanagers. Je coacht en motiveert op hun talenten en faciliteert in de vraagstukken waar zij zich mee bezig houden; Samen met hen weet je waar de medewerkers binnen je domein voor gaan én staan.Domein Bedrijfsvoering:


Ons domein is een groot domein binnen HLTsamen en bestaat uit zeven teams: Informatisering; Automatisering, Bestuurs- en Managementondersteuning, Communicatie, Facilitaire Zaken, Financiën, Juridische Zaken en Personeel; Organisatie.

Ons domein is volop in ontwikkeling. We gaan namelijk over naar een inrichting op basis van standaardwerkzaamheden (voorspelbaar) en opgaven. Dat vraagt om een nieuwe opzet en indeling van werkzaamheden en medewerkers. Dit alles moet ook aansluiten bij de uitkomsten van het organisatie brede ontwikkeltraject. Hierin heb jij als domeinmanager een belangrijke faciliterende rol.Dit ben jij:


Je bent strategisch sterk en ingevoerd op de digitale transformatie. Je straalt energie en vertrouwen uit. Je zorgt dat jouw mensen het beste uit zichzelf halen en het beste van de organisatie maken. Je laat op enthousiaste wijze zien waar je domein mee bezig is, welke uitdagingen er liggen en welke successen we behalen. Je beschikt over een sterke bestuurlijke- en organisatiesensitiviteit. Je bent een stevige gesprekspartner en schakelt moeiteloos tussen verschillende niveaus en verschillende belangen. Daarbij verlies je de relatie nooit uit het oog, evenmin als het beoogde resultaat. En je voelt je thuis in omgeving waar veel gebeurt.


Daarnaast beschik je over:


  • WO werk- en denkniveau;

  • Een afgeronde opleiding op bijvoorbeeld het gebied van bestuurskunde, bedrijfseconomie, bedrijfskunde, rechten of politicologie

  • Minimaal 5 jaar ervaring met verandermanagement en organisatieontwikkeling

  • Bij voorkeur aantoonbare ervaring van minimaal 5 jaar op het brede spectrum van informatievoorziening en digitalisering.

Similar projects

+ Search all projects