Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance DIV medewerker (zzp)

Geplaatst 16 jun. 2022
Project ID: YIS 9116493
Plaats
Gemert, Noord-Brabant
Uren
24 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 1 aug. 2022
Einde: 1 dec. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 23 jun. 2022 12:00

Startdatum 1 augustus 2022

Einddatum 1 december 2022

Aantal uur per week 36

Functieschaal 7

 

 

Dit ga je doen:

 

Voor de dienstverlening van de gemeente Gemert-Bakel staat digitale informatievoorziening centraal. Deze digitale informatievoorziening is continu in beweging. Als medewerker informatievoorziening ben je hierin een belangrijke spil.

 

-     Je registreert zaken in het zaaksysteem. Dagelijkse (digitale) postverwerking maakt hier onderdeel van uit.

-     Je zorgt voor een goede zaakafhandeling vanuit het oogpunt van de (interne en externe) klant waarbij kwaliteit van gegevens en betrouwbaar digitaal archiefbeheer essentieel is.

-     Voor het digitaal zaakgericht werken ben je aanspreekpunt voor interne klanten. Je helpt ze bij hun informatiebehoefte, je ondersteunt ze bij het gebruik van het systeem, je licht processen toe.

-     Je ondersteunt het team bij de uitvoering van kwaliteitscontroles en het corrigeren van gegevens in ons zaaksysteem.

 

Het team

Je komt te werken binnen het cluster DIV van het team Klantcontacten en Informatievoorziening. Dit cluster bestaat naast jou uit 5 medewerkers. Juist door deze omvang kun je in jouw dagelijkse werkzaamheden makkelijk schakelen met jouw collega’s die collegialiteit hoog in het vaandel hebben staan.

De komende tijd zijn er binnen het team genoeg uitdagingen. Hierbij kun je denken aan de migratie naar een nieuw zaaksysteem, de Wet Open Overheid, het verbeteren van de kwaliteit van de gegevens, etc. Jouw prioriteit ligt echter bij het tijdelijk versterken van ons team in het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Als medewerker DIV werk je dagelijks samen in een leuk en kleinschalig cluster. 

Je werkt aan werkzaamheden en vraagstukken binnen het taakveld en vervult een rol bij en adviseert over voorstellen m.b.t. kwaliteits- en systeemontwikkeling.

 

Je bent samen met het cluster verantwoordelijk voor het draaiende houden van de dagelijkse dienstverlening richting onze interne en externe klanten. 

Hierbij kun je denken aan de ondersteuning voor de archivering en het up tot date houden van ons zaaksysteem bij projecten binnen onze gemeente.

 

 

Jij brengt mee: 

·      Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in de richting van informatie- en documentmanagement.

·      Je hebt relevante werkervaring in informatievoorziening en bent bekend met het zaakgericht werken bij een overheidsinstelling.

·      Ben je recent hbo-afgestudeerd en heb jij affiniteit met administratie? Dan staan wij ook open om hierin met jou het gesprek aan te gaan en te kijken naar de mogelijkheden binnen deze opdracht.

·      Kennis van de e-suite is pre maar bij geen of beperkte kennis willen wij jou uiteraard graag ondersteunen om dit zaaksysteem zo snel mogelijk onder de knie te krijgen.

·      Beschikbaar per 1 augustus 2022 tot 1 december 2022 voor 36 uur per week met optie tot verlening waarbij een vermindering van de uren van toepassing kan zijn.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten