Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance directievoerder riolering en water (zzp)

Geplaatst 10 okt. 2023
Project ID: YIS 9140953
Plaats
Almere, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 nov. 2023
Einde: 30 apr. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 16 okt. 2023 16:00

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: 6 maanden

Uren: 36-40

Schaal: 10

Let op, plaats onafhankelijk werken is maar beperkt mogelijk

Benodigde devices (telefoon/laptop) worden niet verstrekt door de opdrachtgever

ZZP'er moet als eenmanszaak bij de KVK staan geregistreerd of als een BV zonder personeel. Maatschap en VOF zijn niet mogelijk. Daarnaast dient de zzp'er een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hebben. Graag vermelden in je motivatiebrief.

Als Directievoerder Riolering en Water vervul je een sleutelrol in de realisatie van diverse projecten. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het nauwgezet aansturen van het uitvoerend bouwproces, waarbij je zowel interne als externe betrokkenen op één lijn brengt. Daarnaast ben je de drijvende kracht achter bouwvergaderingen, waar je een vlotte en doelgerichte communicatie tussen alle partijen waarborgt.

 

Je staat paraat om de uitvoering te ondersteunen bij vakinhoudelijke uitdagingen en fungeert als vertegenwoordiger van de opdrachtgever. Hierbij ben je verantwoordelijk voor een gedegen technische uitvoering, een sluitende financiële afwikkeling en het behandelen van juridische aangelegenheden en de planning. Bovendien draag je zorg voor het toetsen van opgestelde plannen op technische en beheers aspecten.

 

Samen met de toezichthouder beoordeel je meer- en minderwerk en beheer je de bestek administratie. Je bent het klankbord voor toezichthouders en werkvoorbereiders met betrekking tot werkinhoud en contractvorming (bestekken). Tevens voer je kwaliteits- en haalbaarheidscontroles uit op contracten.

 

Verdere taken zijn o.a. :

  • Aansturen van het uitvoerend bouwproces, zowel intern als extern.

  • Leiden van (bouw)vergaderingen met betrokken partijen.

  • Ondersteunen van de uitvoering bij vakinhoudelijke uitdagingen.

  • Optreden als de stem van de opdrachtgever, met oog voor technische uitvoering, financiële afwikkeling en juridische zaken en voortgang.

  • Actieve communicatie over de voortgang en afwikkeling van werkzaamheden en contracten met alle betrokkenen.


Functie-eisen:

  • Met jouw diploma in Civiele Techniek op mbo+ niveau (aangevuld met een directie UAV diploma) heb je een sterke basis om in deze rol te schitteren.

  • Je hebt een solide ervaring met UAV-gc, UAV/RAW en bouwteam contracten.

  • Kennis van civieltechnische constructies en riolering is een mooie bonus.

  • En met jouw VCA-VOL certificaat op zak, ben je klaar voor de uitdaging.

  • Je bent niet bang om meerdere partijen in de uitvoering te coördineren en hebt een natuurlijk talent voor mondelinge en schriftelijke communicatie.

  • Een rijbewijs B heb je natuurlijk in de pocket.

  • Nederlandse taal gesproken en schriftelijk is een must.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten