Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance corporate recruiter (zzp)

Posted Aug 4, 2022
Project ID: YIS 9119057
Location
Gemeente Almere , Flevoland
Duration
5 maanden
(Aug 4, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Aug 9, 2022 12:00 PM

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 31-12-2022

Aantal uren week: 36

Inschaling: schaal 11

 

De gemeente Almere maakt op dit moment een omslag van ad hoc naar proactief werven. Gezien de krapte op de arbeidsmarkt en de groeiopgave van de organisatie wordt er ingezet op:

  • In een vroeg stadium anticiperen op de capaciteitsvraagstukken van de toekomst. 
  • Het aanleggen en onderhouden van talentpools intern en extern.
  • Een excellente employee experience: vanaf het eerst contactmoment als sollicitant tot en met het goed gevoerde exitgesprek. 
  • Het verbreden van onze scope op de arbeidsmarkt.
  • Het versterken van de interne mobiliteit.

 

Wat ga je doen

Als recruiter ben je dé sparringpartner en kritische adviseur voor vacaturehouders om het juiste talent voor de organisatie binnen te halen. Je werkt met gemak afwisselend op verschillende niveaus en spart en netwerkt met directie, managers, medewerkers en collega’s van HR. In een vroeg stadium ga jij het gesprek aan met je vacaturehouders, waarbij het managen van verwachtingen en het vinden van slimme oplossingen essentieel is. Je neemt actief deel aan selectiegesprekken en zorgt voor een optimale candidate experience gedurende het gehele proces. 

Samen met het team recruitment ga je impact maken op: 

  • het succesvol invullen van 400 vacatures per jaar.
  • het meedenken over nieuwe, effectieve wervingsmethoden.
  • het opbouwen en onderhouden van talentpools intern en extern.
  • het opzetten en uitvoeren van forecasting.
  • het bedenken en uitvoeren van arbeidsmarktcommunicatie voor specifieke doelgroepen. 

 

Functie-eisen:

Jij bent iemand die energie krijgt van het werken in een grote, complexe, politiek gestuurde organisatie met een enorm breed palet aan functies, waar je in een maatschappelijke context het verschil gaat maken. Voor alle duidelijkheid: OVERHEIDSERVARING IS GEEN EIS. Je bent complementair aan ons team als je je relationeel sterk bent, je durft uit te spreken en kritisch durft te zijn in je advisering zonder de verbinding kwijt te raken. Learning agility vinden we belangrijker dan jarenlange recruitmentervaring.

Go-getter, bevlogen en slagvaardig: dat zijn de woorden die ook bij ons opkomen als we denken aan de recruiter die ons aanvult. Je bent daarnaast toegankelijk, pragmatisch en robuust. Iemand die zaken oppakt en afmaakt. Je bent een kei in het voeren van goede vacature-intakes en in het schrijven van wervende vacatureteksten. Je bent inventief in het bedenken hoe wij kandidaten kunnen verleiden om bij gemeente Almere te komen werken. Jouw communicatie- en marketingskills komen goed van pas bij het versterken van ons employer brand.

Similar projects

+ Search all projects