Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coordinator team economie en gebiedsontwikkeling (zzp)

Geplaatst 12 jul. 2023
Project ID: YIS 9136659
Plaats
Horst, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 25 jul. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
98 - 113.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 18 jul. 2023 12:00

Startdatum: Z.s.m.

Einddatum: 31-12-2023

Uren per week: 32

Functieschaal: 11A

Tarief: €98 - €113,50




De coördinator zorgt met en naast de teammanager voor aansturing, ontwikkeling en professionalisering van team Economie en gebiedsontwikkeling.


Het team staat aan de lat voor beleid en opgaven in het landelijke gebied, woningbouw, (vrijetijds)economie, water, duurzaamheid en accommodatievraagstukken. We maken de Omgevingsvisie en begeleiden (majeure) projecten, complexe ruimtelijke initiatieven en gebiedsontwikkelingen.



Het team bestaat uit ca 40 medewerkers. De ontwikkeling en professionalisering ziet op projectmatig werken, rolneming, ambtelijk-bestuurlijke samenwerking en opdrachtgeverschap. Om de basis op orde te krijgen is overzicht nodig in de totale portefeuille, planning en capaciteit. De kandidaat heeft kennis en aantoonbare ervaring in lijnmanagement, de opgaven in het ruimtelijk domein en projectmatig werken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten