Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance contractbeheerder RIGG (ZZP)

Geplaatst 19 nov. 2021
Project ID: YIS 9104810
Plaats
Groningen
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 19 nov. 2021
Einde: 19 mei 2022
Tarief
55 - 70 €/uur

Sollicitatie deadline: 26-11 8:00

De RIGG( De Regionale Inkooporganisatie Groninger Gemeenten) is op zoek naar een contractbeheerder voor 32 uur per week met ingang van 1 februari (mogelijk al iets eerder) tot en met 30 juni. Het betreft een functie in schaal 8. 

 

In deze rol ondersteun je ongeveer 20 contractmanagers. Er is daarnaast nog 1 projectmanagementondersteuner en een directiesecretaresse werkzaam die de contractbeheerder vervangen bij afwezigheid. Verder ben je de enige contractbeheerder, dus we zoeken iemand die heel zelfstandig zijn/haar werkzaamheden kan oppakken. Echt een spin in het web rol, waarbij je stevig in je schoenen dient te staan, het is druk binnen de RIGG en daarin zul je goed je prioriteiten moeten kunnen stellen. 

 

Contractbeheerder Jeugdhulp| 32 - 36 uur/ 1 februari t/m 30 juli

 

Gemeenten zijn op basis van de Jeugdwet verantwoordelijk voor het organiseren van de jeugdhulp. De Regionale Inkooporganisatie Groninger Gemeenten (RIGG) koopt namens de Groninger gemeenten de specialistische jeugdhulp in via verschillende inkoop- en subsidieprocedures. Zij voert hiervoor het contractmanagement, de financiële afwikkeling en monitoring uit. Ook signaleert en adviseert zij op verschillende terreinen aan de Groninger gemeenten.

Door contacten met alle stakeholders in het jeugdhulplandschap en aanpalende domeinen, fungeert de RIGG als verbindende schakel tussen gemeenten en jeugdhulpaanbieders en ondersteunt de RIGG de gemeenten in hun regierol. Het werken bij de RIGG is dynamisch en vraagt van medewerkers flexibiliteit en zelfstandigheid in werken. De werklocatie bevindt zich in het GGD-pand aan het Hanzeplein 120 te Groningen.

 

Werkzaamheden/functie-inhoud Contractbeheerder Jeugdhulp

 

De contractbeheerder jeugdhulp ondersteunt het inkoop- en subsidieproces op gebied van de administratieve verwerking, contractuele aanpassingen en verwerkt deze in systemen. Hij/zij ondersteunt de inkoop- en contractmanagers bij de verschillende inkoop- en subsidieprocedures, draagt zorg voor het aanpassen van de contracten aan wet- en regelgeving en verwerkt de resultaten van onderhandelingen met zorgaanbieders. De contractbeheerder jeugdhulp is ook verantwoordelijk voor het beheer van de gezamenlijke mailbox, zorgt voor beantwoording van vragen over de afgesloten contracten en archivering van relevante correspondentie.

 

De volgende kerntaken worden zelfstandig en/of in teamverband uitgevoerd:

·       ondersteunen (plannen en procesbewaking) bij inkoop- en aanbestedingsprocessen

·       verwerken van mutaties in de contracten en het contractbeheersysteem

·       beheren gezamenlijke mailbox en beantwoorden vragen

·       plannen en voorbereiden accountgesprekken

·       afspraken en correspondentie archiveren in contractbeheersysteem

·       onderhouden van contacten met zorgaanbieders op contractniveau

·       mede zorgdragen voor procesrapportages

·       opstellen van procesbeschrijvingen en werkinstructies

 

Plek in de organisatie

 

De contractbeheerder vormt samen met twee senior inkoop- en contractmanagers en drie contractmanagers het team inkoop- en contractmanagement. Hij/zij wordt functioneel aangestuurd door de programmaleider inkoop – en contractmanagement.

 

Functie eisen

 

·       HBO werk- en denkniveau, richting Juridische Dienstverlening of Bedrijfskunde

·       aantoonbaar vaardig in Excel en affiniteit met ICT-systemen

·       kennis van en ervaring met inkoopprocessen zijn een pre

·       kennis van jeugdhulp en/of ervaring in de zorg is/zijn een pre

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten