Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance consulent WMO (zzp)

Posted Aug 31, 2022
Project ID: YIS 9120153
Location
Bladel , Noord-Brabant
Duration
3 maanden
(Sep 26, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 26, 2022 12:00 PM

Start: zo snel mogelijk 

Eind : 31-12-2022

Uren: 32-36

Herhaalde oproep.

 

De Wmo consulent maakt deel uit van het team Maatschappelijke Ondersteuning en legt verantwoording af aan de teamleider Maatschappelijke Ondersteuning.

 

Taken hierbij zijn

·        Geven van informatie en advies aan cliënten over de mogelijkheden van de voorzieningen binnen Zorg, Welzijn, Inkomensondersteuning en Wonen in het kader van de Wmo

·        Behandelen van aanvragen voor Wmo-voorzieningen door middel van een hoogwaardige en integrale intake, waarbij bij nieuwe aanvragen zoveel mogelijk op huisbezoek wordt gegaan.

·        Analyseren en beoordelen van de aanvragen, waaronder ook de meest complexe Wmo-aanvragen.

·        Het zelfstandig stellen van alle indicaties, het opstellen van het indicatierapport en de beschikking en beslissen op de aanvragen voor zover daartoe gemandateerd.

 

 

Functie-eisen

·        HBO werk- en denk niveau.

·        Ruime ervaring en kennis op het gebied van de Wmo en kennis van het Sociale Domein. (dit duidelijk terug te zien in jouw CV). 

·        Kennis van de suite4zorg (Centric)

Kennis van de Awb wenselijk.

Similar projects

+ Search all projects