Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance consulent Inkomen - Minimaregelingen (zzp)

Geplaatst 30 mrt. 2022
Project ID: YIS000756
Plaats
Geldrop
Uren
32 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 18 apr. 2022
Einde: 14 jul. 2022
Tarief
Onbekend

Startdatum: 18 april 2022

Einddatum: 14 juli 2022

Urenomvang: 28-36/week

Richtlijntarief: € 45,- (tarief bespreekbaar, afhankelijk van cv)

Sluitingsdatum sollicitatie: 5 april om 14:00 uur (let op: geschikte kandidaten worden meteen bij binnenkomst voorgesteld bij opdrachtgever).


 

Onze organisatie  (Gemeente Geldrop-Mierlo)

Wij zijn een gemeente met veel ambitie en werken er hard aan om samen met inwoners, bedrijven en instellingen te zorgen voor een fijne woon, werk- en leefomgeving. We willen voortvarend inspelen op vragen van de samenleving of, beter nog, deze vragen voor zijn. Daarom blijven we onze interne organisatie door ontwikkelen. Zo werken we bijvoorbeeld steeds meer opgavegericht. Nog veel belangrijker vinden we dat onze gemeente een informele organisatie is waarbinnen we streven naar verbinding, integraliteit, samenwerking en eigenaarschap.

 

Team Inkomen

Binnen onze afdeling Samenleving vormen de Team Inkomen & Toegang, Team Zorg en Team Jeugd samen het Centrum voor Maatschappelijke deelname . Het team Inkomen onderzoekt de aanvragen in het kader van bijzondere bijstand en overige inkomensondersteunende regelingen, ze maken hierbij de rapportage en beschikkingen. 

 

Wie zoeken we?

Je bent doortastend, weet de aanvraag goed te analyseren en daarop de juiste beslissing te nemen. Je hebt veel specialistische kennis op het gebied van Participatiewet.

Bij ons team Inkomen zoeken we iemand voor een periode van 3 maanden voor 28 tot 36 uur. We zijn eind januari over gestapt naar Civision, we zoeken dan ook naar iemand met ervaring met dit softwarepakket.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten