Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance communicatie adviseur intern (zzp)

Posted Aug 26, 2022
Project ID: YIS 9119922
Location
Someren , Noord-Brabant
Duration
6 maanden
(Sep 19, 2022 - Mar 31, 2023)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 7, 2022 12:00 PM

Start: 19/9

Eind: 1/4/2023

Uren: 18-24 uur per week

Schaal: 10a

 

Gemeente Someren is op zoek naar een communicatie adviseur. Voornamelijk voor de veranderingen die er aan gaan komen intern. 

Het is nog niet duidelijk welke veranderingen dit precies gaan zijn. Wel worden de medewerkers regelmatig meegenomen in updates hierover. We verwachten van deze kandidaat dat hij/zij gaat bijdragen aan de manier waarop dit gaat gebeuren. Er wordt een creatieve inbreng verwacht.

Daarnaast zal er ook ondesteuning gevraagd worden aan de werkzaamheden op de huidige afdeling.

 

 

Wat ga je doen:

Je ondersteunt in alle aspecten rond de verdere invulling en uitvoering van de interne communicatie en verandercommunicatie; ook stel je hiervoor actieplannen op.

Je stelt verdere ontwikkeling van draagvlak en het informatie perspectief van de collega’s centraal en stuurt erop dat collega’s gedoseerd relevante informatie ontvangen om verbonden te blijven.

Je ontwikkelt hiervoor een interne communicatiestrategie in samenwerking met collega’s.

Je informeert collega’s op een open, transparante en inspirerende manier over de stappen in de organisatieontwikkeling en helpt de gemeentesecretaris hierin; hiervoor worden onder meer het intranet gebruikt, maar er is ruimte voor andere creatieve ideeën.

Je organiseert en begeleidt verschillende interne digitale participatiemomenten met collega’s (meedenksessies, inspiratiesessies); ook bedenk je andere leuke vormen voor interne communicatie om de verbinding onderling te behouden en te versterken.

 

Indien de tijd het toelaat ondersteun je team communicatie met andere (interne) communicatietaken. Je bent onderdeel van team communicatie, neemt hen mee in je activiteiten en gebruikt hen als sparringspartner.

 

 

Jij neemt mee: 

  • Aantoonbare ervaring met interne communicatie tijdens een organisatie ontwikkeling
  • Bij voorkeur gemeentelijke ervaring

Similar projects

+ Search all projects