Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator Wonen/ Beleidsadviseur Ruimtelijk Domein (zzp)

Geplaatst 14 feb. 2024
Project ID: YIS 9150335
Plaats
Ouderkerk aan de Amstel
Uren
32 uur/week
Periode
7 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 okt. 2024
Tarief
88 - 113 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 30 apr. 2024 11:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 1-10-2024

Richttarief: 88 - 113

Zonder inhoudelijke kennis op RO niet reageren.


  • Je coördineert (zonder P-taken) de werkzaamheden van de beleidsmedewerkers (RO, wonen en EZ) en RO-juristen hierin maak je deel uit van het team Ruimte. Dit team ondersteunt het college van B&W en de gemeenteraad bij het ontwikkelen, bijsturen en evalueren van beleid binnen het team Ruimte.

  • Je helpt de medewerkers met het prioriteren van werkzaamheden en het maken van afwegingen bij politiek gevoelige dossiers.

  • Je word tuiteraard ook geacht aanwezig te zijn bij de staf overleggen, hierin ben je een filter tussen de medewerkers en de wethouder.

  • Team Ruimte werkt nauw samen op verschillende gebieden met de uitvoeringsorganisatie Duo+, hierbij leg jij de verbinding op de inhoud.

  • Je signaleert knelpunten en je stelt verbeterpunten voor.


Kortom je houdt het overzicht en je ziet de samenhang. Inhoudelijk ben je en sparringpartner en een klankbord voor het afdelingshoofd en je collega’s.

In deze opdracht houd je je bezig met verschillende onderwerpen. Je bent breed inzetbaar en hebt ruime ervaring als beleidsadviseur en hebt een brede, integrale blik op de samenhangende beleidsterreinen.

 

Je neemt mee:

  • Wij zoeken een stevige gesprekspartner op strategisch en tactisch niveau. Je zoekt gemakkelijk de samenwerking en bent politiek-bestuurlijk sensitief. Schriftelijke en mondelinge advisering is voor jou bekend terrein en gaat je gemakkelijk af. Als beleidsmedewerker kun je snel inspelen op actuele en vaak nieuwe beleidsvragen.

  • Je beschikt over een hbo werk- en denk niveau, minimaal 3-5 jaar werkervaring in een dergelijke adviesfunctie en hebt affiniteit met het taakveld.

  • Je bent een medewerker die gaat voor samenwerken met collega’s en voor luisteren naar en samenwerken met inwoners. Je hebt begrip voor politieke standpunten en kunt hier ook inhoud aan geven;

  • Je ziet ontwikkelingen als een uitdaging en neemt zelf ook initiatieven tot vernieuwingen in je eigen maar ook andere vakgebieden;



Werken voor gemeente Ouder-Amstel betekent werken in een informele omgeving.

Samen met collega’s die betrokken zijn, elkaar helpen en graag samenwerken. Je krijgt een hoge mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Ontspanning en plezier vinden we belangrijk.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten