Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator Waterkwaliteit en KRW (zzp)

Geplaatst 25 mrt. 2022
Project ID: YIS 9111881
Plaats
Leeuwarden
Uren
28 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 14 apr. 2022
Einde: 31 aug. 2022
Tarief
Onbekend

Starten: 14.04.2022 zodat er nog een goede overdracht kan plaatsvinden

Uren: circa 28 uur

Duur: eind augustus 2022

Schaal: 12

Graag voorstellen met een cv en een motivatie voor de opdracht.

 

Je bent onderdeel van het team water van het portfolio Groen Fryslân. 

Je werkzaamheden:

·        Je houdt toezicht op de uitvoering van de KRW-maatregelen en de realisatie van de KRW-doelen, voor zover dat het oppervlaktewater betreft. Omdat de uitvoering van de maatregelen grotendeels bij Wetterskip Fryslân en de agrariërs ligt, en voor een kleiner deel bij de provincie, betekent dit nauw overleg met Wetterskip Fryslân en de landbouworganisaties. De landbouworganisaties coördineren hun bijdrage via het Deltaprogramma Agrarisch Waterbeheer.

·        Je overziet de taken binnen het gehele thema waterkwaliteit. Je voert regie op de strategie en de samenhang op het thema ‘kwaliteit’, en stemt intern af met de collega’s die verantwoordelijk zijn voor de KRW-grondwatermaatregelen en -doelen.

·        Je zorgt er voor dat de strategische belangen vanuit Waterkwaliteit ook bij andere opgaven worden geborgd. Dit doe je samen met collega’s van andere opgaven, en je legt verbinding met externe partijen die raakvlakken hebben op het gebied van water, zoals landbouw.

·        Je bewaakt de financiering van de maatregelen en zorgt daarbij voor de financiële bijdragen van de provincie, waaronder POP (de plattelandsontwikkelingsprojecten, onder het Gemeenschappelijk landbouwbeleid van de EU). Met het oog op de financiering van de maatregelen werk je mee aan de invulling van het nieuwe Europese landbouwbeleid in Nederland en de regelingen voor plattelandsontwikkeling (POP), waarbij het doel is om water(kwaliteit) stevig te verankeren, inhoudelijk en financieel.

 

Jij neemt mee:

·        Wij zoeken iemand met een relevante HBO+/WO opleiding of gelijkwaardig niveau.

·        Je hebt ervaring met bovengenoemde werkzaamheden en thematiek. Daarnaast heb je ervaring en inzicht in programmafinanciering.

·        Je kunt goed samenwerken met collega’s intern en partners extern (netwerker), en weet met enthousiasme, overtuigingskracht jouw doel, de realisatie en de financiering te bereiken.

·        Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.

·        Je bent politiek en bestuurlijk sensitief 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten