Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance civiel toezichthouder (zzp)

Posted Aug 24, 2022
Project ID: YIS 9119822
Location
Oirschot , Noord-Brabant
Duration
3 maanden
(Sep 19, 2022 - Dec 17, 2022)
Hours/week
8 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Aug 30, 2022 3:00 PM

Startdatum 19-9-2022

Einddatum 17-12-2022

Uren: 8 uur per week

Richttarief 52,50, maar geen knockout

 

Een ervaren toezichthouder die additioneel toezicht kan houden op het bouwrijpmaken van een nieuwe woningbouwlocatie in Oirschot. Dit betekent aanvullend toezicht vanuit de gemeente op het toezicht dat door de projectontwikkelaar is georganiseerd.

 

Informatie

Je bent (additioneel)verantwoordelijk voor de kwaliteit van het geleverde werk bij de uitvoering van het bouwrijp maken van een woningbouwlocatie en je toetst de afspraken die gemaakt zijn met de aannemer bij de uitvoering van het project. Je bent aanwezig bij bouwvergaderingen met de uitvoerende partijen waarbij je input levert aan de toezichthouder van de ontwikkelende partij en de directievoerder. Je bewaakt (aditioneel)de planning, kosten en kwaliteit en werkt nauw samen met de toezichthouder, directievoerder en projectleider van de ontwikkelende. Je documenteert geconstateerde afwijkingen goed en adviseert de directievoerder over een oplossing.

 

Functie-eisen

 

  • MBO/HBO, Weg en Waterbouwkunde
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van bouw- en woonrijp maken, reconstructie en ondergrondse infrastructuur binnen de aspecten tijd/kosten en kwaliteit
  • Praktisch en oplossingsgericht met veel aandacht voor de opdrachtgever.

 

Similar projects

+ Search all projects