Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance bevlogen casemanager/vergunningverlener omgevingswet (zzp)

Geplaatst 23 apr. 2024
Project ID: YIS 9155695
Plaats
Hoorn NH, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
8 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
68 - 83 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 30 apr. 2024 14:00

We zoeken een Bevlogen casemanager/vergunningverlener Omgevingswet ivm vervanging bestaande inhuur, die het team kan komen versterken.

  • Tariefindicatie: €68 - €83 all-in per uur

  • 32 - 36 uur p/w;

  • Startdatum: zo spoedig mogelijk

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;

  • Opdracht voor de duur van 8 maanden, mogelijk met verlenging;

  • Graag motivatie, beschikbaarheid opnemen in het CV (geen overige informatie zoals uurtarief of bedrijfspresentatie);

  • Eventuele gesprekken zullen z.s.m. worden ingepland.

  • Hybride: 75% kantoor en max 25% thuis

Gemeente Hoorn

Van verlenen van omgevingsvergunningen tot het toetsen van wet en regelgeving: jij snapt het, toetst het en communiceert het.



Bevlogen casemanager en vergunningverlener

Samen met jouw collega professionals van het hechte team vergunningen en bouwtoezicht toets en verstrek je vergunningen van diverse bouwaanvragen in de gemeente Hoorn. Je werkt daarbij als casemanager waarin je verantwoordelijk bent voor het gehele proces van aanvraag tot besluit.

Naast contact met je directe collega’s heb je ook contact met de initiatiefnemer, de omgevingsdienst, de welstandscommissie en andere teams binnen gemeente Hoorn zoals ruimtelijke ontwikkeling, stedenbouw en erfgoed.

Verder

  • Win je advies in over bepalingen en voorschriften bij interne en externe adviseurs;

  • Ben je breed inzetbaar voor omgevingsvergunningaanvragen;

  • Bewaak je de voortgang van het proces binnen de afgesproken wettelijke termijnen;

  • Denk je proactief mee met de aanvrager;

  • Onderhoud je het contact met betrokken partijen zoals bijvoorbeeld de omgevingsdienst.

Informatie over het team

Kandidaat maak onderdeel van een team van 6 vergunningverleners en 3 toezichthouders plus een constructeur. Vanaf juli wordt het team aangevuld met collega’s van RO. Dan zal het team Ruimtelijke Ordening en Bouwen gaan heten.

Binnen het team worden alle OW vergunningen verleend. Kandidaat moet een zeer ervaren inhuur kracht op dit gebied gaan vervangen.

Hoorn

Bij de gemeente Hoorn werken we samen met inwoners, ondernemers en organisaties aan de toekomst van de stad. We werken ondernemend, open en met plezier met en voor onze ruim 72000 inwoners. Hierbij staan lef, werken vanuit eigen kracht, ja denken en denken vanuit de stad centraal.

Samen met ruim 500 collega’s doe je werk dat ertoe doet en kun je het verschil maken.

Volgens onze medewerkers hoort de gemeente Hoorn bij de Beste Werkgevers van Nederland. Hier zijn we trots op. De historische havenstad Hoorn is niet alleen een fijne plek om te wonen en te bezoeken, maar ook om te werken.

Werken bij de gemeente Hoorn is werken voor een stad met stevige ambities. De gemeente gaat in het nieuwe Coalitieakkoord voor versterking van het ondernemersklimaat door een integrale focus op economie, wonen en onderwijs. 

www.hoorn.nl 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten