Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Bestuurssecretaris

Geplaatst 13 okt. 2021
Project ID: YIS 9102734
Plaats
Groningen
Uren
20 uur/week
Periode
1 jaar, 2 maanden
Start: 25 okt. 2021
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 19-10 9:00

Einddatum: t/m 30 april 2022

 

Voor de gemeente Groningen zijn wij op zoek naar een bestuurssecretaris voor gemiddeld 20 uur per week per zsm tot en met in ieder geval 30 april 2022. De inschaling is schaal 10.

 

Inhoud functie

Je bereid het BOOGo en AO Z&V voor en na. In het BOOGo vertegenwoordigen wethouders van alle gemeenten in de provincie Groningen en worden ontwikkeling op onder andere Beschermd Wonen en Transitie Jeugdzorg besproken. In het AO Z&V zijn ambtenaren van alle gemeenten in de provincie Groningen vertegenwoordigd om over bovengenoemde ontwikkelingen te praten. De 2 overleggen hebben qua inhoud een relatie met elkaar en jij bent daarin de verbindende schakel. Je zorgt voor de agendering, dat stukken goed leesbaar en met heldere besluitpunten worden aangeleverd en maakt het verslag van beide overleggen. Het ene overleg vindt 1x per 3 weken plaats en het andere overleg is 1x per 4 weken.

 

Wij zoeken iemand:

 

-       Die gevoel heeft voor bestuurlijke verhoudingen;

-       Die adequaat en accuraat het werk doet;

-       Heldere schrijfstijl

-       Hoofd- en bijzaken kan onderscheiden

-       Kennis / interesse heeft in beleid op het gebied van het maatschappelijk domein

 

Niveau: HBO werk- en denkniveau

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten