Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance bestuurssecretaris-esse/directiesecretaris-esse (zzp)

Geplaatst 1 apr. 2022
Project ID: YIS 9112369
Plaats
Groningen
Uren
24 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 mei 2022
Einde: 30 apr. 2023
Tarief
Onbekend

Startdatum: ZSM

Duur: 1 jaar

Inzet: 20-24 uren per week

Schaal 9 of 10 (afhankelijk van kennis en ervaring), CAO Gemeenten.

 

Gemeente Groningen, directie Maatschappelijke Ontwikkeling.

Wat ga je doen in deze functie?

·        Je bereid het overleg BOOGo voor en na. In het BOOGo vertegenwoordigen wethouders van alle 10 gemeenten in de provincie Groningen en worden ontwikkeling op onder andere Beschermd Wonen en Transitie Jeugdzorg besproken.

·        Je bereid het overleg AO Z&V voor en na. In het AO Z&V zijn ambtenaren van alle gemeenten in de provincie Groningen vertegenwoordigd om over bovengenoemde ontwikkelingen te praten.

·        De bovenstaande 2 overleggen hebben qua inhoud een relatie met elkaar en jij bent daarin de verbindende schakel. Je zorgt voor de agendering, dat stukken goed leesbaar en met heldere besluitpunten worden aangeleverd en maakt het verslag van beide overleggen.

·        Je ondersteunt het regionaal overleg voor huiselijk geweld en kindermishandeling. Optioneel ondersteun je het gemeente Groningen overleg "mens centraal". In dit wordt het sociaal domein op een strategische manier door een aantal wethouders en ambtenaren afgestemd.

 

Wie zoeken wij?

·        Hbo werk- en denkniveau.

·        Ervaring als bestuurssecretaresse in een soortgelijke omgeving.

·        Gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.

·        Kennis en/of affiniteit met beleid op het gebied van het maatschappelijk domein.

·        Iemand een heldere en duidelijke schrijfstijl.

 

Over welke competenties moet je beschikken?

·        Goed georganiseerd en gestructureerd kunnen werken, zorgen voor voortgang en structuur. Iemand die hoofd- en bijzaken kan onderscheiden. Accuraat en adequaat kunnen werken.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten