Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance bestuurssecretaresse (zzp)

Geplaatst 27 mrt. 2023
Project ID: YIS 9131002
Plaats
Lansingerland, Zuid-Holland
Uren
36 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 17 apr. 2023
Einde: 16 jun. 2023
Tarief
50 - 58.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 1 apr. 2023 14:00

Startdatum inzet: 17-4-2023

Einddatum inzet: 16-6-2023

Duur: 2,5 maanden met optie op verlenging

Uren: 32/36

Richttarief: €58,50 functieschaal 8

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Als bestuurssecretaresse vorm je samen met drie collega’s het secretariaat van de burgemeester, de wethouders en de directie. De functie van bestuurssecretaresse is een leuke, maar zeker geen gemakkelijke functie. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor bestuurders, ambtenaren, inwoners, ondernemers en andere instellingen. Je werkt 32-36 uur, maar bent (binnen de redelijkheid) flexibel in werktijden.



Je werkt voor één van de wethouders en maakt samen met de bestuursadviseur en woordvoerder deel uit van het ondersteuningsteam van deze wethouder. Daarnaast beheer je de agenda van de Concern Controller.



Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

• Complex agendabeheer: niet alleen het inplannen van de afspraak maar ook alle faciliteiten rondom de afspraak organiseren. Het is jouw verantwoording dat de dag van de wethouders en de directeuren van A tot Z klopt;

• Verbanden leggen tussen de e-mail en de agenda en hier naar handelen;

• Op verzoek verstrek je informatie en/of verwijs je door. Je bent hierin kritisch en je kunt een goede inschatting maken van de wijze waarop een verzoek moet worden afgehandeld;

• Meelezen en anticiperen op e-mail van de wethouder;

• Voorbereiden van overleggen, completeren van vergaderstukken, attenderen op aandachtspunten;

• Bewaken van de voortgang van inhoudelijke onderwerpen;

• Je bent het eerste aanspreekpunt voor mensen van binnen en buiten de organisatie;

• Alle andere voorkomende secretariële taken.


Je werkt rechtstreeks voor het bestuur en hogere management en je vervult daarom een voorbeeldfunctie. Je stelt je flexibel op en scoort hoog wanneer het gaat om tact, integriteit, diplomatieke vaardigheden en inlevingsvermogen. Je bent positief, zelfverzekerd en enthousiast. Mensen willen graag met je samenwerken. Je werkt in een politiek/bestuurlijke omgeving met diverse krachtvelden en bent daarin stressbestendig en emotioneel weerbaar.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten