Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance bestuurssecretaresse (zzp)

Geplaatst 30 nov. 2022
Project ID: YIS 9124609
Plaats
Vught, Noord-Brabant
Uren
20 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 12 dec. 2022
Einde: 1 apr. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 6 dec. 2022 12:00

Start: 12/12

Eind: 1/4/2023

Schaal: 7

Uren: 20 uur (3 dagen)

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Durf jij het aan om verantwoordelijk te zijn voor het goed laten lopen van het secretariaat van het college van burgemeester en wethouders. Het is een functie in een dynamische omgeving waar initiatief, resultaatgerichtheid en humor worden gewaardeerd. Ben jij de accurate en representatieve secretaresse die leuk en afwisselend werk zoekt. Reageer dan op de vacature:


BESTUURSSECRETARESSE


Algemeen:

Als bestuurssecretaresse verzorg je secretaressefunctie voor de leden van het college van burgemeester en wethouders. In deze functie ben je mede de spil in de bestuurlijke en ambtelijke organisatie en draag je zorg voor het prioriteren en plannen van tal van afspraken die collegeleden hebben. Voor het voorbereiden van de vergaderingen van de gemeenteraad wordt samengewerkt met de secretariële medewerker van de griffier.

Functie-informatie:

-          verzorgt het secretariaat van de collegeleden als het prioriteren, plannen en bewaken van afspraken en telefoonverkeer voor collegeleden, notuleren van vergaderingen en het maken van besluitenlijsten.

-          verzorgt correspondentie die niet door de vakafdeling wordt verricht en assisteert bij algemeen administratief secretarieel werk

-          organiseert ontvangsten voor of namens collegeleden zonodig in overleg met de vakafdelingen

-          verzorgt tijdige en correcte routing van stukken met betrekking tot de vergadering van B&W en de gemeenteraad waaronder het voorbereiden van de agenda voor en het afhandelen van de vergadering van het college van B&W.


Functie-eisen:

-          Ervaring als bestuurssecretaresse binnen een gemeente;

-          kennis van de gemeentelijke organisatie met gevoel voor politieke en ambtelijke verhoudingen;

-         zelfstandig kunnen werken met gevoel voor prioriteitstelling.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten