Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker verkeer en mobiliteit (zzp)

Geplaatst 7 apr. 2023
Project ID: YIS 9131840
Plaats
Nuenen, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 26 jun. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 16 jun. 2023 12:00

Startdatum zsm

Einddatum 31 december 2023

Functieschaal 10

Aantal uur per week 36 (minimaal 20 uur op locatie). Minder uren bespreekbaar.


Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling

Binnen de afdeling Ontwikkeling is het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling verantwoordelijk voor het ruimtelijke beleid, ontwikkelingen, projecten en bestemmingsplannen. Het cluster draagt beleid en visie uit, ontwikkelt en actualiseert dit in samenspraak met inwoners en adviseert het bestuur hierover. Daarbij zorgen inwonersparticipatie, omgevingswet en -visie en verschillende transities voor een omslag in het denken en handelen van de beleidsmedewerkers. Binnen de afdeling bestaat een fulltime functie beleidsmedewerker Mobiliteit en verkeer, die tijdelijk opnieuw ingevuld wordt.

 

Mobiliteit en verkeer

De beleidsmedewerker is verantwoordelijk voor de volle breedte van mobiliteit en verkeer, in de rol van projectleider, intern-, extern adviseur en deelnemer in projectteams.

-      Als projectleider zorg je voortvarende stappen bij het verder ontwikkelen van parkeerbeleid voor het Nuenense centrum, in het vervolg op Omgevingsvisie en beleidsmodules.

-      Je leidt (via het Kernteam Bundelroutes) de regionale afstemming om te komen tot een gezamenlijke routekeuze en inrichting van de snelfietsroute (Gemert-Eindhoven).

-      Als deelnemer in de teams voor (bouw)projecten breng je jouw vakkennis in de praktijk door concreet richting en kaders te geven voor aanpassingen in de openbare ruimte.

-      Je levert daarbij lever directe technisch-inhoudelijke inbreng of via een offerte-uitvraag (o.a. parkeer-/ verkeerstellingen en specialistische adviezen). Deels verloopt dit via collegiaal overleg met de afdeling Realisatie of deelname aan het platform Verkeer (VVN, Fietsersbond, Politie).

-      Je verzorgt advies en correspondentie aangaande complexe en politiek gevoelige verzoeken.

-      Waar nodig zorg je voor bijstelling, actualisatie en uitwerking van het beleid

-      Op beslissende momenten lever je strategische bijdragen ten behoeve van de gemeente in de regionale samenwerking.

Verder vragen we je mee te denken over de definitieve invulling van deze uitdagende baan. 



Functie-eisen/ relevante ervaring

  • Senior

  • Allround verkeerskundig adviseur.

  • Affiniteit met de gemeentelijke onderwerpen en processen is zeker welkom. Specifieke bekendheid met beleid of situatie is niet noodzakelijk. Dit is binnen de afdeling en kamer geborgd.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten