Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker verkeer en mobiliteit (zzp)

Geplaatst 9 dec. 2022
Project ID: YIS 9125268
Plaats
Gennep, Limburg
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 jan. 2023
Einde: 31 mrt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 16 dec. 2022 12:00

Startdatum: 1 januari 2023

Duur opdracht: 31 maart 2023

Uren p week: 36 uur

Functieschaal: 10

Tarief: indicatie € 80

Geschikte kandidaten worden direct onder de aandacht gebracht, de vacature kan dan ook eerder gesloten worden.


Beleidsmedewerker Verkeer en Mobiliteit32-36 uur per week  

 

Samen maken we Gennep!

Als medewerker bij de gemeente Gennep krijg je alle ruimte om je eigen invulling aan het werk te geven. Door de kleinschaligheid van de gemeente is je takenpakket breed en je werk divers. Bovendien heerst er een prettige en informele werksfeer.

De lijntjes met het management en bestuur, maar ook met de inwoners en ondernemers, zijn kort. Zo weten we goed wat er leeft en pakken we uitdagingen en kansen op.

De gemeente Gennep stimuleert medewerkers om te leren, zich verder te ontwikkelen en hun talenten optimaal te benutten. Onze focus ligt op coaching, een sterkere adviesrol creëren én investeren in een communicatieve organisatie.


Hier ga je werken 

De afdeling Omgeving bestaat uit de teams ontwikkeling en uitvoering. Je maakt onderdeel uit van het team ontwikkeling. Het team ontwikkeling bestaat uit ca. 25 personen en houdt zich bezig met ruimtelijk beleid en projecten. In een wekelijks teamoverleg houden we elkaar op de hoogte van belangrijke zaken waar je mee bezig bent. Dit vergroot de betrokkenheid bij elkaar en bij elkaars werk. Dat vinden we belangrijk in Gennep. In Gennep bestaat een groot gevoel van “we werken er samen aan”. Als beleidsmedewerker Verkeer en Mobiliteit werk je binnen het team nauw samen met de beleidsondersteuner Verkeer en Mobiliteit.


Dit ga je doen als beleidsmedewerker

Als beleidsmedewerker ligt je focus op de strategische en tactische aspecten van verkeer en mobiliteit. Met je sterke inhoudelijke bagage stel je de verkeerskundige kaders op voor de ontwikkelingen in de gemeente en initieer je nieuw beleid. Je weet te schakelen tussen de verschillende detailniveaus binnen je takenpakket. Daarbij vervul je de rol van programmamanager verkeer en vervoer, zowel intern als in regionaal verband. Het is van belang dat je verbinding legt en houdt tussen de verschillende vakdisciplines. Je geeft sturing en richting aan je vakgebied, je bent dé verkeersbeleidsadviseur van de gemeente Gennep.

Je houdt overzicht op de veelheid van taken en stelt zonodig prioriteiten. Daarnaast heb je ervaring met budgetbeheer in het kader van de planning & controlcyclus. Als beleidsadviseur ben je op tactisch, strategisch en inhoudelijk niveau het eerste aanspreekpunt en adviseur voor het gemeentebestuur en het management. Je bent vakinhoudelijk goed onderlegd en hebt ruime ervaring binnen de overheid. Je bent je bewust van de veranderende rol van de overheid en kan jezelf en het taakveld daarin verder ontwikkelen.

De komende periode ga je aan de slag met nieuw laadpalenbeleid voor de gehele gemeente, een vraagstuk rondom het parkeren van vrachtwagens op en rond bedrijventerreinen, deelvervoer voor de gemeentelijke organisatie en voorzie je de portefeuillehouder van informatie voor het vervullen van zijn rol als vice-voorzitter van de regionale samenwerking Trendsportal. Door verschillende projectleiders wordt je aangehaakt bij hun projecten om hen van verkeerskundig advies te voorzien.

 

Dit ben jij

·      Je hebt een relevante HBO opleiding op het gebied van verkeer en vervoer;

·      Je hebt kennis van juridische aspecten van verkeerszaken;

·      Je hebt ervaring met adviseren van management en bestuur en het participeren in regionale samenwerkingsverbanden;

·      Je hebt een klantgerichte instelling met gevoel voor inwonersparticipatie;

·      Je hebt een goed gevoel voor de verschillende belangen van partijen en gebruikers;

·      Je hebt communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;

·      Je hebt ervaring met een gemeentelijke organisatie.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten