Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening (ZZP)

Geplaatst 4 nov. 2021
Project ID: YIS 9103887
Plaats
Nuenen
Uren
32 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 15 nov. 2021
Einde: 15 feb. 2022
Tarief
65 - 75 €/uur

Sollicitatie deadline: 26-11 12:00

Dit betreft een herhaalde oproep, de gemeente staat ook open voor kandidaten die minder dan 32 uur per weel beschikbaar zijn, alles tussen 16 en 32/36 uur is bespreekbaar.

 

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: 3 maanden

Uren per week: 32

Functieschaal: 10 (er is ruimte voor kandidaten met een hoger tarief mits het CV in overeenstemming is)

 

Je komt te werken in het cluster Ontwikkeling van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving. Het cluster houdt zich bezig met het voorbereiden en uitvoeren van beleid op het gebied van ruimtelijke ordening, volkshuisvesting, economie, mobiliteit, villagemarketing, toerisme en recreatie.

 

Wat ga je doen?

Je gaat de begeleiding van bestemmingsplannen verzorgen in de breedste zin van het woord. Belangrijk is dat de kandidaat minimaal initiatief voorstellen en principe verzoeken zelfstandig kan behandelen.

 

Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO-opleiding met specialisatie ruimtelijke ordening, planologie of bestuursrecht met minimaal 2 jaar aantoonbare relevante werkervaring in vergelijkbare functies.

 

Je bent zelfstandig, inventief, creatief, stressbestendig en zoekt (pro)actief samenwerking; je bent omgevingsbewust, resultaatgericht en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

 

Gemeentelijke ervaring als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening is een harde eis.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.


 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten