Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker RO voorkeur met kennis van buitengebied (zzp)

Geplaatst 16 feb. 2022
Project ID: YIS 9109692
Plaats
Bergeijk
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 mrt. 2022
Einde: 1 jun. 2022
Tarief
Onbekend

Deadline sollicitatie: 23-02-2022 12:00 uur

Startdatum inzet: 01-03-2022

Einddatum inzet: 31-05-2022

Uren per week: Minimaal 16, bij voorkeur 36

Tarief: schaal 10

 

Je bent verantwoordelijk voor het in bestemmingsplan Buitengebied. Jouw taak is dit bestemmingsplan af te ronden naar een voorstel wat aan de raad kan worden aangeboden. Taken die hierbij kunnen horen zijn het behandelen van zienswijzen, het afronden van diverse onderzoeken en het verder verbeteren van dit bestemmingsplan. Daarnaast beoordeel jij als enthousiaste, proactieve beleidsadviseur ruimtelijke initiatieven in het buitengebied. Je behandelt, samen met andere betrokken disciplines in de gemeentelijke organisatie, ruimtelijke ordeningsverzoeken aan de hand van het geldende beleid. Je hebt hierbij een inhoudelijke als een administratief-juridische en procesmatige rol.

 

Wat neem jij mee?

  • Je hebt een hbo of universitaire opleiding afgerond in de richting Planologie of Sociale Geografie.
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare beleidservaring op het brede terrein van RO en planprocessen bij een gemeentelijke organisatie. 
  • Bovendien heb je aantoonbare werkervaring op de problematiek die speelt in het buitengebied. Bij voorkeur ervaring met het opstellen/ begeleiden van een bestemmingsplan Buitengebied.
  • Zelfstandigheid is een belangrijke eis.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten