Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker recreatie en toerisme (zzp)

Geplaatst 28 sep. 2022
Project ID: YIS 9121480
Plaats
Reuver, Limburg
Uren
20 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 5 okt. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
70 - 85 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 4 okt. 2022 12:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 31-12-2022, er is mogelijkheid tot verlenging.

Functieschaal: 10

Tarief: €80 per uur, hoger tarief is mogelijk mits CV passend is.

Uren: 16- 24 uur per week.

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Als beleidsmedewerker maak je deel uit van het team ruimtelijke ontwikkeling. Je gaat aan de slag met de beleidsontwikkeling op het gebied van recreatie en toerisme en je adviseert onze bestuurders, leidinggevenden en je collega’s proactief op dit gebied. De gemeentelijke beleidsvisie Recreatie & Toerisme ‘In het Spoor van de Draak’ is daarbij leidend. Je gaat in gesprek met ondernemers en signaleert kansen en ontwikkelingen en vertaalt die door in de beleidsontwikkeling en in projecten. Een integrale aanpak is daarbij een belangrijk onderdeel van je werk. Je bent de accounthouder van het beleidsveld recreatie en toerisme maar doet het ook samen met de beleidsmedewerker cultuur en je collega’s van het team ruimtelijke ontwikkeling, externe partners, ondernemers en je collega’s binnen de gemeente én in de regio.

Je vertegenwoordigt de gemeente in regionale en grensoverschrijdende overleggen (onder meer het strategisch partnerschap met de buurgemeente Brüggen) en vervult mede een trekkersrol in de uitvoering van de regiovisie Vrijetijdseconomie. Gemeente Beesel neemt actief deel in de regio Noord-Limburg (de Gezondste Regio); het programma Toerisme en Leisure is een van de 6 regionale programma’s waar we actief in opereren.

 

Functievereisten:

  • Je bent een persoon die in gesprek gaat met organisaties en onze inwoners!
  • Je bent beleidsmedewerker met een brede blik en vanuit die rol in staat advies te geven, de lijnen uit te zetten en geeft ook zelf invulling aan bepaalde onderdelen. Een open en verbindende houding richting je directe omgeving, inwoners, partners, ondernemers, collega’s en het bestuur is een must. Je draagt zorg voor een goede communicatie en afstemming, advisering en ondersteuning met de bestuurlijk en ambtelijk opdrachtgever en onderhoudt je netwerk met betrokken partners. Met je collegiale en ondernemende houding weet je medewerkers en partners te enthousiasmeren om zo samen tot een mooi eindresultaat te komen. Je hebt een onafhankelijke en constructief-kritische houding, maar wel met politieke en organisatiesensitiviteit.
  • Je bent zelfstandig en werkt samen, ook in de regio!
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de planning, voorbereiding, prioritering en afhandeling van je werkzaamheden. In gesprek gaan met partners en ondernemers doe je niet alleen aan je bureau maar ook op locatie, dus er wordt een zekere mate van flexibiliteit van je verwacht. Je kunt onder druk werken en bent stressbestendig.

 

Jij hebt de volgende kennis en ervaring.

·      HBO/WO werk- en denkniveau; relevante opleiding op HBO niveau

·      Minimaal 3 jaar werkervaring in een relevant werkgebied

·      Beheersing van de Duitse taal is een pre.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten