Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker mobiliteit (zzp)

Geplaatst 23 jan. 2024
Project ID: YIS 9148496
Plaats
Venray
Uren
24 uur/week
Periode
9 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 okt. 2024
Tarief
80 - 93 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 9 feb. 2024 13:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 31-10-2024

Aantal uur: 24 uur. Meer uren is niet mogelijk!

Functieschaal 10A

Tarief: Tussen de €80 en €93

Wat je gaat doen

Binnen het team Ruimtelijke Ontwikkeling ben je als 'beleidsmedewerker mobiliteit' betrokken bij deze ontwikkelingen, stel je (mede) het beleid op, trek je mobiliteits-projecten, pak je gedrags-projecten op, adviseer je de wethouder maar ook je collega’s. Belangrijk onderdelen van de functie zijn niet alleen de beleidsmatige en verkeerstechnische kant, maar zeker ook de wijze waarop en mate waarin gedrag binnen deze thema’s een belangrijke rol speelt. Je vervult een brugfunctie tussen beleid en uitvoering en het vertalen van beleid en regels naar gewenste gedragsveranderingen. Je werkt hierbij nauw samen met de andere beleidsmedewerker mobiliteit, de verkeerskundige en projectleiders. 


We zoeken een persoon die niet alleen ervaring heeft met de harde eisen maar ook in gedragsverandering in het kader van de verkeersveiligheid.



Projecten:

- Parkeerbeleid herzien

- Implementatie beleidsregels schoolomgeving

- Veilig op weg, samen met bewoners kijken naar verkeersveiligheid.

- Advisering divers, projecten locatie toverbal en focus spectrum.

- Vanuit Trendsportal regionale projecten.



Wie ben jij

·        Je hebt minimaal een passende HBO-opleiding afgerond. Dit kan zijn een verkeerskundige opleiding of een opleiding op gedragsverandering / gedragswetenschapper met affiniteit in mobiliteit. Ervaring in het beleidsveld is een pré.

·        Je bent in staat mensen te motiveren en gedragsveranderingen tot stand te brengen.

·        Je bent enthousiast, kunt goed samenwerken en onderhandelen. Communicatie is jouw tweede natuur.

·        Je bent initiatiefrijk, creatief en innovatief en in staat tot eigentijdse oplossing van mobiliteitsvraagstukken.

·        Je bent een netwerker; je ontwikkelt en onderhoudt contacten met relaties en zoekt actief het gesprek op.

·        Je signaleert trends op het gebied van mobiliteit en vertaalt deze naar strategie en beleid.

·        Je bent in staat om integraal te werken en betrekt tijdig andere disciplines. 

Naast in je eigen team werk je nauw samen met je collega’s mobiliteit en verkeer. Deze maken gedeeltelijk onderdeel uit van een ander team, namelijk team Openbare Ruimte. Samen met de andere beleidsmedewerker mobiliteit, verkeerskundige, beheerder- en toezichthouder verkeer vorm jij het ‘cluster mobiliteit en verkeer’ binnen de gemeente Venray. Een goede samenwerking en afstemming is belangrijk en vindt vrijwel elke werkdag plaats.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten