Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker mobiliteit (zzp)

Posted Mar 8, 2023
Project ID: YIS 9129837
Location
Valkenswaard , Noord-Brabant
Duration
6 maanden
(Mar 15, 2023 - Sep 1, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
50 - 58 €/hr
Application Deadline: Mar 14, 2023 3:30 PM

Startdatum 13-3-2023

Einddatum 1-9-2023

Schaal 9

Richttarief euro 58,00 geen knockout

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Wat ga je doen?

·        Je werkt samen met en ondersteunt de senior beleidsmedewerker Mobiliteit die meer strategisch en beleidsmatig bezig is.

·        Je helpt mee verkeerskundige- of parkeer knelpunten op te lossen, draagt bij in de herinrichting van wegen en kruispunten en je speelt in op de huidige situatie van het verkeer door het treffen van verkeersmaatregelen van de ontwerp tot en met de voorbereidingsfase.

·        Je bent bezig met thema’s als bereikbaarheid via de weg en openbaar vervoer en parkeren in de meest brede zin van beleid tot vergunningen.

·        Je behandelt klachten en meldingen en stelt verkeersbesluiten op. Ook ben je eerste aanspreekpunt voor informatieverzoeken van inwoners, maar ook van collega’s (bijvoorbeeld voor het afgeven van een vergunning).

·        Je voert de administratieve controle parkeren uit.

Wie ben jij?

·        Je hebt een voor deze functie relevante afgeronde HBO of WO-opleiding op het gebied van mobiliteit of parkeren.

·        Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, ook schriftelijk.

·        Je legt makkelijk verbinding met collega’s, andere professionals en inwoners en je communiceert met alle partijen op een natuurlijke wijze.

Similar projects

+ Search all projects