Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker kinderopvang en leerlingenvervoer (zzp)

Geplaatst 24 nov. 2023
Project ID: YIS 9144428
Plaats
Lisse
Uren
24 uur/week
Periode
4 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 mrt. 2024
Tarief
60 - 75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 1 dec. 2023 10:30

Optie tot verlenging: Ja, ze hebben iemand nodig tot er een vaste medewerker is gevonden

Opdrachtgever: Werkorganisatie HLT Samen

Uren per week: 24,00

Standplaats: Lisse

Max tarief: € 68,00

Startdatum inzet: z.s.m.

Einddatum inzet: 31-3-2024



Jouw werk

Als onze beleidsmedewerker lever je direct een bijdrage aan onze maatschappelijke opgaven.

Dit omdat je:

  • Zelfstandig werkt aan de dossiers onderwijskansenbeleid en leerlingenvervoerbeleid.

  • Dat betekent in de praktijk, dat je de ontwikkelingen in het onderwijsveld op de voet volgt en omzet naar duidelijk en werkbaar beleid en implementeert in de gemeente.

  • En dat je uitvoering geeft aan de bijdrageregeling voor inwoners, die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag, maar wel gebruik willen maken kinderopvang.

  • De uitvoering op jouw beleidsterreinen volgt en hierover afspraken maakt met de uitvoerende partijen.

  • Daarbij stem je af met de andere beleidsafdelingen van de gemeente, met de (gesubsidieerde) instellingen en met partners in de regio waarmee we samenwerken.

  • Dat je jouw beleidsterreinen natuurlijk ook verbindt aan andere opgaven in het maatschappelijk domein.

  • De bijbehorende financiën beheert en innovatie stimuleert. Zo zorg je ervoor dat onze jongste inwoners gelijke kansen krijgen.

De context waarbinnen je werkt

De transformatie van het Sociaal Domein kent heel veel uitdagingen, waaraan diverse samenwerkingsverbanden hard werken. Kern van onze opgave is: samen met inwoners en maatschappelijke organisaties werken aan een leefbare samenleving. Dat betekent dat we zorgen voor ondersteuning voor wie dat nodig heeft, zodat onze inwoners voldoende inkomen hebben voor hun levensonderhoud en naar vermogen mee kunnen doen in de maatschappij. Wij gaan binnen zeven pijlers werken aan de zogeheten maatschappelijke agenda.

Dit breng jij mee

Jij bent een echte doener én een denker. Je communicatieve vaardigheden zijn sterk en je kunt je verplaatsen in de partners in het veld. Mede daardoor slaag je erin in-

en externe partijen te verbinden en tot actie te verleiden. Om onze maatschappelijke partners te betrekken, netwerk je met plezier. Je komt met vindingrijke oplossingen.

Je schakelt snel tussen kleine zaken, die even snel geregeld moeten worden, en grotere ontwikkelingen en belangen. Je kan werken in een spanningsveld van de tegengestelde belangen van lokale en regionale partijen. Je bent een betrouwbare gesprekspartner. Je kunt goed zelfstandig werken en je je komt al in actie voordat de vraag er is. Je hebt interesse in financiën en planning en control.

Verder beschik je:

  • Over hbo- werk- en –denkniveau.

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, het liefst aantoonbare beleidservaring

  • Ervaring hebt met opgavengericht werken is een pré

  • Ervaring met werken bij een gemeente, gevoel voor het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving is erg belangrijk

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten